Moederdag make-over bij de matriarch van de familie.

Influencer Anna Nooshin, onder andere de founder van Noosh Beauty, digital creator, tv-presentator en ondernemer en onderneemster, en haar moeder Lai hebben een speciale band (én dezelfde smaak), zo blijkt uit deze binnenkijker.

"Lai is de rots van de hele familie en betekent heel veel voor ons allemaal," zegt Anna. "Ze staat in m’n zusje haar telefoon als Queen Elizabeth en dat is wel een beetje hoe we haar zien. Ze is de matriarch van de familie Nooshin – en ze heet niet eens Nooshin van d’r achternaam, maar ja, dat is ze wel voor ons."

Article continues after the ad

Heel veel mensen vinden het gek dat Anna haar moeder Lai noemt, maar dat is gewoon zo gegroeid. "Ik weet niet anders dan dat het gewoon Lai is, geen mama, dat hebben wij nooit gedaan," zegt Nooshin. "Maar goed, alle grootheden hebben maar één naam he? Madonna, Tupac, Beyoncé… Lai."

Voor Moederdag besloot Anna het huis van haar moeder een mini-make-over te geven. "Ik ben zelf mega Westwing-fan en was stiekem al bezig met een mini-makeover voor Lai," zegt ze.

"Ze verdient het niet alleen vanwege Moederdag, maar omdat we het haar ook gewoon gunnen om te kunnen genieten van hoe het is om een fris huis te hebben."

"Iedereen zou moeten weten dat Anna heel zorgzaam en lief is," zegt Lai. "Soms wil ze wel stoer doen, maar ze is echt superlief."

"Lai heeft echt het allergrootste hart en je kunt alles bij haar kwijt. Daarnaast is ze ook echt een goede raadgever," volgens  Anna.

Anna Nooshin: "De beste les die ik heb meegekregen is dat iedereen altijd welkom is. Altijd."

"Het geheim van onze relatie is altijd geweest dat we eigenlijk alles tegen elkaar kunnen zeggen,"aldus Anna over haar  moeder. "We hebben geen één onderwerp wat taboe is."

Lai over moeder zijn: "Mijn hele wereld. Niet alleen maar Anna, maar ook Aida, ze zijn allemaal gewoon mijn lieverdjes."

Nog wijze woorden? "Luister af en toe naar je dochters als ze je adviezen geven en houd niet zoveel rekening met de gevoelens van anderen, maar zet jezelf eens wat vaker op de eerste plek," zegt Anna.

Het mooie woondecor in deze reportage vind je bij Westwing 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in