Maar iedereen moet wél even een test doen.

Oud-president Barack Obama staat bekend om zijn legendarische verjaardagsfeesten. Dat voor zijn vijftigste liep met gemak door in de volgende dag.

Article continues after the ad

Jay-Z, Stevie Wonder, Tom Hanks, Oprah mengden zich met vrienden en familie en het Witte Huis schijnt te hebben geswingd als nooit tevoren.

Boogie en BBQ in de Rozentuin, en grappen van de jarige, dat werk. En vier soorten fruittaart (appel, perzik, kersen en bosbes), waar Barack dol op is.

Zoiets lijkt eveneens op de planning te staan voor als hij op 4 augustus zestig wordt. Onder andere Oprah Winfrey(hier met Barack in 2013) en George Clooney zijn uitgenodigd op het Obama-landgoed in Martha's Vineyard, dat uitzicht over de Atlantische Oceaan biedt.

Martha's Vineyard is een exclusieve enclave in Massachusetts. Michelle en Barack kochten de villa in 2019 na het een jaar eerder voor een vakantie te hebben gehuurd. Ze gebruiken het vooral als vakantiehuis, het stel verblijft er momenteel al een paar weken.

Ook hun dochters zijn er gespot: Malia (23) heeft vakantie van haar studie aan Harvard University en Sacha (20) van Michigan University.

De gasten is wel gevraagd vooraf een PCR-test te laten doen, of ze nu al gevaccineerd zijn of niet. Michelle zal geen luchtbedden hoeven neer te leggen, vrijwel iedereen in hun vriendenkring heeft zelf een stulpje in Martha's Vineyard.

Foto's (c) Getty Images, Michelle Obama

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in