Angela Groothuizen is al jaren met haar gewicht bezig. Ze is nu eenmaal een Bourgondiër, zegt ze zelf. Toch is het haar gelukt om nu heel veel kilo's af te vallen.

Haar streefgewicht is zelfs al in zicht. Zo laat ze via Instagram weten. 

 

Jaaaaah! 62 kilo in zicht. #streefgewicht #gezondBMI #blij

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

 

 

Dank voor alle lieve reacties. @claudiavanderlugt #Alizonne #slank #weightwatchersweegschasl

Een bericht gedeeld door Angela Groothuizen (@angelagroothuizen) op

Streefgewicht
Haar geheim? Een goed dieet volgen en je daar ook echt aan houden. 'De 62 kilo is in zicht', zo schrijft ze bij de video. De reacties van de volgers doen haar ook goed, zo laat de presentatrice in een andere video weten. 'Bedankt voor alle lieve reacties. Ik ben inderdaad bijna op mijn streefgewicht. Dat is altijd nog meer dan vroeger, maar ik ben 58 jaar oud en dan moet je ook niet heel dun willen worden. Ik vind mezelf dun genoeg. Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren', zo zegt ze. Ga zo door, Angela!

Bron: Instagram
Beeld: Hollandse Hoogte

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!