We hebben een suggestie voor je kerstdessert!

Mariah Carey is eigenaar van een likeurcollectie Black Irish. Who knew?! Ze noemde het drankje naar haar ouders: haar vader was Afro-Amerikaans, haar moeder Iers.

Dit is volgens Mimi een likeurglaasje - gotta love her. De likeuren zijn niet in Europa te koop en in Ierland moeten ze er al helemaal niets van hebben. Daar is Darker Still Spirits sinds 2015 eigenaar van het Black Irish European trademark; dat bedrijf heeft onmiddellijk een rechtszaak aangespannen.

Black Irish bestaat uit drie smaken: Original is koffie, chocolade en specerijen. White Chocolate en Salted Caramel spreken voor zich en zijn zoeter en romiger. Het lijkt een drankje waar je vrij vlot een zekere buzz van krijgt, afgaand op Mariah.

Article continues after the ad

Ze zijn uitsluitend te koop via The Bottle Haus dat alleen binnen Amerika shipt, zodat we verstoken moeten blijven van de Double Chocolate Caramel Cream Cake waar Mariah bij Milk Bar haar zegen aan heeft gegeven als kersttraktatie met Black Irish.

Wil je nu toch op zijn Mariahs calorific genieten, koop dan een diepvries cheesecake (AH) en laat die ontdooien. Bestrooien met verkruimelde chocolate chip koekjes, besprenkelen met karamelsaus. Desgewenst een salted caramel likeurtje erbij  (die vind je bij elke slijter) en je easy kerstdessert is rond. 'All I want for Christmas' als soundtrack: optioneel.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in