Lekker uit eten zit er nog even niet in, maar zelfs voor een Michelinwaardig maal hoef je je huis niet uit.

Een sterrenkeuken blijft een sterrenkeuken. Ook al worden de gerechten afgemaakt in je eigen keuken. Wij tippen je de beste stermaaltijden voor bij jou thuis. Treat yourself, en bestel bijvoorbeeld bij...

...Zarzo* in Eindhoven vraagt 20 euro voor een driegangenmenu, dat zelfs door chef Adrian Zarzo bezorgd kan worden. Hij brengt zelf ook de nodige bestellingen weg namelijk.

...RIJKS* in Amsterdam was de eerste die het bedacht: een volledig verzorgd driegangenmenu aan huis, compleet met serveerinstructies van Joris Bijdendijk himself. Een avondje uit in huis, inclusief amuse én optioneel een goede fles wijn vanaf 32,50 euro.

Article continues after the ad

...De Rozario* in Helmond zette een hele bezorgdienst op poten met driegangenmenu’s (45 euro) die je zelf mooi op je favoriete borden legt én à la carte-gerechten die er al net zo prachtig uitzien.

Ook in andere provincies wordt hard gewerkt om jouw huis om te toveren in een sterrentent. Je kunt bijvoorbeeld óók de heerlijkste menu's bestellen bij De Loohoeve* in het Drentse Schoonloo, Monarh* in Tilburg, De Swarte Ruijter in Holten en Olivijn* in Haarlem.

Bon appétit!

Meer culinaire tips in lockdowntijden? Je leest er alles over in de nieuwe NOUVEAU, nu in de winkels!

Beeld: RIJKS

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in