Dat zijn nog eens sterke genen! Actrice Riley Keough heeft dezelfde doordringende blik als haar grootouders Elvis en Priscilla Presley, en Steven McQueen bezit ook al de geweldige genen van zijn stoere grootvader Steve.

En zo zijn er nóg 7 kleinkinderen die duidelijk de beroemde features van hun grootouders hebben geërfd.

1. Jane Fonda en Viva Vadim
Viva Vadim (alleen al haar naam klinkt als een klok) is geboren in 2002 en nog piepjong, maar naarmate ze ouder wordt lijkt ze meer en meer op haar beroemde oma - die ook nog steeds in de picture staat. Dat belooft wat!

Lees ook: Jane Fonda steelt de show bij de Emmy Awards

2. Priscilla Presley en Riley Keough
Keough is de oudste van Elvis en Priscilla Presleys kleinkinderen, ze werd geboren in 1989. Ook zij is actrice en heeft al negentien producties op haar naam staan, waaronder Mad Max: Fury Road. In 2004 was Riley al het gesprek van de dag; in dat jaar debuteerde de kleine knapperd als model op de catwalk van Dolce & Gabbana. 

3. Tippi Hedren en Stella Banderas
Halfzus Dakota Johnson mag dan een bekendere actrice zijn door haar rol in Fifty Shades, de 19-jarige Stella (die ook beroemde ouders heeft: Melanie Griffith en Antonio Banderas) hoopt ook op een carrière in de showbizz. En waarom ook niet? Haar inmiddels 87-jarige oma Tippi Hedren - herinner je je haar nog in Hitchcocks klassieker The Brids? - kan dat alleen maar toejuichen.

4. Robert F. Kennedy en Conor Kennedy
Conor Kennedy, geboren in 1994, studeert milieukunde aan de Harvard universiteit, maar is - naast zijn naam - nog het bekendst vanwege het feit dat hij een tijdje de vriend was van de (toen nog onbekende) zangeres Taylor Swift - die nu allang niet meer onbekend is en inmiddels 280 miljoen dollar op de bankrekening heeft staan.

5. Jacqueline Kennedy Onassis en Rose Kennedy Schlossberg
Schlossberg, geboren in 1988, was als klein meisje vaak bij haar oma te vinden. Nu is ze toneelspeelster/komiek en filmmaker. 

6. Gregory Peck en Ethan Peck
De 30-jarige Ethan is ook acteur - en geef 'm eens ongelijk met deze looks, die hij duidelijk erfde van zijn knappe grootvader. Ethan debuteerde in de populaire Amerikaanse serie That '70s Show en bekende eens dat Hollywood-legende Gregory voor hem 'gewoon opa' was die hem leerde hoe hij moest blijven drijven in een zwembad. Ook niet onbelangrijk!

7. Paul McCartney en Arthur Donald
Een knipoog naar zijn beroemde opa? Zou zomaar kunnen: de 18-jarige Arthur (zoon van Pauls oudste kind, Mary) heeft zelfs Beatle-haar!

8. Elizabeth Taylor en Quinn Tivey
Haar donkere haren en violetkleurige ogen waren de beroemdste beauty-kenmerken van Liz Taylor. En zo te zien heeft kleinzoon Quinn (de zoon van Liz' dochter Liza) dezelfde opvallende ogen én donkere manen. Quinn ging niet het acteervak in, maar werd beeldend kunstenaar. Hij exposeert over de hele wereld.

9. Steve McQueen en Steven R. McQueen
Zijn grootvader Steve werd ook wel de 'King of Cool' genoemd en Steve was inderdaad de koning van het witte doek in de sixties en seventies. Maar qua looks en talent doet kleinzoon Steven - what's in a name? - niet voor zijn opa onder. Ook Steven is een succesvol acteur: hij speelt onder andere in de hitserie The Vampire Diaries.

Bron: Firstforwomen.com

Ze wordt vandaag 50, en wat blijft Kylie Minogue er altijd goed uitzien. Hoe doet ze dat toch?

In een interview vorige maand gaf Kylie eerlijk toe dat er voor een fotoshoot of opname een hoop werk aan te pas komt. ‘Achter zo’n look zit een heel team, zo sta ik ‘s ochtends echt niet meer op.’ Celebrate yourself at every age, vindt Kylie. Je kunt jezelf niet ouder of jonger maken, je kunt alleen maar jezelf in dit moment zijn. ‘Dus probeer altijd te stralen, in goede maar ook in mindere tijden.’ Ze heeft ook drie echt praktische tips – boring, naar eigen zeggen – waar Kylie al jaren trouw aan blijft. En die werken duidelijk, gezien haar jonge uitstraling. 

3x Kylie's anti-aging tips

1 Sunblock. Zon doet ons goed, maar veroudert de huid, met rimpels tot gevolg. Gebruik deze maanden dus echt een goede spf voor je gezicht, en kies eigenlijk bij voorkeur altijd voor een gezichtscrème met spf.

2 Haal áltijd je make-up af. ‘Ik draag al zo ontzettend lang make-up voor mijn werk. Maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.’ Kylie gebruikt daarvoor mousselinedoeken, zachte doeken die extra grondig kunnen reinigen.

3 Een goede dermatoloog. ‘Ga als je kunt. Voor wat behandelingen.’

 

Bron: Prima. Beeld: Getty Images

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in!

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.