Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

85.214 keer gedeeld: de langverwachte kerstvideo van John Lewis is er!

Het Britse warenhuis John Lewis laat zich elk jaar van z’n beste kant zien voor kerst. Ook dit jaar komen ze weer verrassend uit de hoek. Geen adorable dier in de hoofdrol dit keer, maar... Er is al een aantal geweldige kerstcommercials gelanceerd afgelopen week en we konden het niet laten om ze ...

85.214 keer gedeeld: de langverwachte kerstvideo van John Lewis is er!

Het Britse warenhuis John Lewis laat zich elk jaar van z’n beste kant zien voor kerst. Ook dit jaar komen ze weer verrassend uit de hoek. Geen adorable dier in de hoofdrol dit keer, maar...

Er is al een aantal geweldige kerstcommercials gelanceerd afgelopen week en we konden het niet laten om ze allemaal te showen.

Lees ook: Om van te smelten, deze Marks & Spencer kerstvideo met Paddington Bear

Elk jaar favoriet
Maar er is er misschien wel één, elk jaar weer, de populairste: de kerstvideo van John Lewis. Dus de verwachtingen waren hooggespannen. Wat vind jij, zijn die waargemaakt? Het filmpje is in elk geval al 85.214 (and counting...) keer gedeeld.

Ware pareltjes
'Hoofdrolspeler' Moz the monster haalt het niet bij Paddington Bear vinden veel kerstliefhebbers. Kijk en oordeel zelf. Hieronder het kersverse kerstfilmpje (én daaronder een paar 'gouwe ouwe' John Lewis-video's, die nog altijd ware pareltjes zijn.)