Het Britse warenhuis John Lewis laat zich elk jaar van z’n beste kant zien voor kerst. Ook dit jaar komen ze weer verrassend uit de hoek. Geen adorable dier in de hoofdrol dit keer, maar...

Er is al een aantal geweldige kerstcommercials gelanceerd afgelopen week en we konden het niet laten om ze allemaal te showen.

Lees ook: Om van te smelten, deze Marks & Spencer kerstvideo met Paddington Bear

Elk jaar favoriet
Maar er is er misschien wel één, elk jaar weer, de populairste: de kerstvideo van John Lewis. Dus de verwachtingen waren hooggespannen. Wat vind jij, zijn die waargemaakt? Het filmpje is in elk geval al 85.214 (and counting...) keer gedeeld.

Ware pareltjes
'Hoofdrolspeler' Moz the monster haalt het niet bij Paddington Bear vinden veel kerstliefhebbers. Kijk en oordeel zelf. Hieronder het kersverse kerstfilmpje (én daaronder een paar 'gouwe ouwe' John Lewis-video's, die nog altijd ware pareltjes zijn.)


En last best, want deze 'Man on the moon' is toch wel heel mooi.

 

Het blijft schrikken als je telefoon vol onder water valt. Met met deze lifehack overleeft-ie het vrij eenvoudig.

De nieuwste modellen kunnen wel tegen een plons, maar voor iedereen die geen waterproof mobiele telefoon heeft - en vanaf nu weer volop aan of op het water gaat fotograferen, is het volgende product een perfecte lifesaver: silicagel. Die kleine zakjes die in je nieuw gekochte tas of schoenen zitten en je doorgaans meteen achteloos weggooit. Niet meer doen! Want:

Doe de telefoon samen met vijf silicagelzakjes in een afsluitbaar plastic zakje en laat ze een nachtje bij elkaar liggen. De volgende dag is je telefoon weer helemaal de oude!

 

Bron: Libelle tv. Beeld: iStock

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in! 

Actrice Tippe Hedren (88) kroop weer in een rol voor de mysterieuze Gucci-commercial.

Ooit, voor ze beroemd werd als actrice in Hitchcocks The Birds en Marnie, was ze al model. Het was Gucci’s Alessandro Michele die haar nu castte als waarzegster in z'n sieraden- en horlogecommercial. Een rol die ze met verve speelt.

Family affair

Hedren is de moeder van actrice Melanie Griffith en oma van Dakota Johnson (dochter van Melanie en Don Johnson en inmiddels beroemd vanwege Fifty shades of Grey…). Dakota was eerder ook al eens model voor Gucci, in de campagne voor de geur Bloom. Tippi Hedren is trouwens niet de eerste iconische actrice die door Gucci wordt gecast. Vorig jaar nog schitterde Vanessa Redgrave (toen 79) in de Cruise campagne.