Of hou ze lekker zelf. #treatyourself

Tis the season voor een geurkaars (fa-la-la-la-laaa-la-la-la-la). Met deze drie nieuwe toppers haal je volop kerstsferen in huis. En natuurlijk is een geurkaars ook echt altijd een goed cadeau-idee.

1 – L'Aimé met Items'14 Antwerp

Article continues after the ad

In samenwerking met knitwearlabel Items'14 Antwerp brengt het Nederlandse L'Aimé deze prachtige geurkaars uit. Met krokodil, het symbool voor kracht. Ambachtelijk vervaardigd door een van de oudste aardewerkfabrieken van Europa, Royal Goedewaagen. Prijs: 149 euro. 

2 – Bolsius Unity

De bekende Bolsius-kaars heeft een make-over en komt nu in een heel interieurproof Dutch Design-verpakking van designer Lex Pott en drie lekkere Unity-geurlijnen: Pure Serenity, Poppy Delight en Depth of Nature. Prijs:

3 – diptyque limited edition

Elk jaar komt diptyque voor kerst met een limited edition geurkaars. In 2021 is dat de Sapin Bougie, met de geurige frisheid van bergdennen en de houtachtige noten van een open vuur. In een extra feestelijk potje en verkrijgbaar in twee maten. Prijs: 35/65 euro.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in