In 2018 is het weer tijd om al die oliebollen, appelflappen en kerstkransjes er weer af te trainen. Gelukkig zijn er een aantal manieren om dat op een leuke manier te doen. 

Bekijk hieronder drie trends die Women's Health selecteerde op het gebied van sporten.

1. Tabata
Bij ons ging er ook niet snel een belletje rinkelen, maar Tabata is net als 2017 een hit in het nieuwe jaar. Het is een korte interval work-out die werkt. Tabata work-out is een opeenvolging van cardio-oefeningen die je gedurende 20 seconden op extreem hoge intensiteit uitvoert, steeds gevolgd door 10 seconden rust.

2. CrossFit
Ja, we moeten aan de gewichten. CrossFit (een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in één trainingsvorm) is al een poosje populair en dat blijft zeker nog even zo. Personal trainer Victoire Klaassen" "Vrouwen voelen zich zelfverzekerder door gewichtheffen, merk ik. Prachtig om te zien. Ook rolmodellen veranderen." 

3. HITT
Intervaltrainingen zijn een hit, dus ook High Intensity Interval Training (HITT) kan in deze lijst niet ontbreken. Het is een snelle en effectieve work-out. Sommigen beweren zelfs dat het beter is dan zwoegen in de sportschool.

Bron: Elle
Beeld: Hollandse Hoogte

Om de aandacht te vestigen op haar boek Becoming, liet Michelle een paar nooit eerder vertoonde familiekiekjes zien.

Michelle’s boek verschijnt pas in november, maar de cover is al gemaakt en die liet ze dan ook graag zien op Instagram, begeleidt met een paar bijzondere jeugd- en familiefoto’s.

Op Twitter schreef ze: As I prepare to share Becoming this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own.

Home has always been where our family is..., schrijft Michelle.

De jonge Michelle

En daarom volgden op insta een paar foto’s die haar hebben gemaakt tot wie ze is geworden. Eentje van de bruiloft in 1992, een jeugdfoto met haar vader Fraser en moeder Marian en een pic van begin jaren tachtig op Princeton. Wij kijken uit naar het boek. Maar de foto’s hebben we lekker al.

 

Tijdens de handelsmissie in India droeg minister Kaag gisteren een fantastische statement-jurk: stijlvol en gemaakt van textielafval...

Style has no age, en Sigrid Kaag (57), minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, is daar het voorbeeld van. Tijdens de grootste Nederlandse handelsmissie aan India droeg ze gisteren een prachtige jurk, ontworpen door topdesigner Ronald van der Kemp, maar gemaakt van textielafval. Dit om aandacht te vragen voor de noodzaak en mogelijkheden om duurzaam te produceren in de textielsector. 

Voor iedereen

Het is nu namelijk mogelijk om honderd procent gerecyclede, kwalitatief goede kleding te maken van textielafval. Modemerken en textielbedrijven kunnen vanaf nu dus volledig duurzame kleding maken. Circulaire kleding heet dat, en Sigrid Kaag droeg gisteren het allereerste model om een punt te maken. Punt gemaakt. Topactie!

 

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je hier in!