Niet als setje, wel als vrienden, hoe leuk is dat?

Was er iemand die tijdens de SAG Awards niet met een brede grijns (en enige vertedering) naar Brad Pitt en Jennifer Aniston keek? Er zijn jaren geweest dat ze zich niet eens tegelijk in dezelfde stad waagden, laat staan op hetzelfde gala. En nu? Hartelijkheid alom.

Article continues after the ad

Brad en Jennifer waren tussen 1998 en 2005 samen, waarvan vijf jaar getrouwd. Niet alleen vormden ze een ultiem Hollywood powercouple (deze foto is uit 2004, genomen in Cannes), hun huwelijk was ook een zeldzaam showbizz-succes. Tot de Seven Year Itch toesloeg, Brad op de set van Mr. And Mrs Smith Angelina Jolie leerde kennen en Jen en hij in no time in een peperdure scheiding lagen.

Het leverde járen gedoe op, maar beiden zijn inmiddels alweer een scheiding verder en kunnen weer uitstekend door één deur. Brad was op Jennifers 50ste verjaardagsfeest, Jennifer komt wel eens in zijn atelier waar hij als hobby beelden maakt. Een doorstart, daar lijken ze niet op uit, maar het is al heel leuk om ze zo hartelijk en vriendschappelijk te zien met elkaar. Life's too short en zo.

En zo lekker tactiel zijn alleen mensen die het goed kunnen vinden met elkaar.

Beide wonnen, Brad hield een hilarische speech (op 2.00 lekker veel zelfspot)...

...en Jennifer liet even zien hoe je puntgaaf op een gala arriveert. Mooi om te zien dat het zo goed gaat met allebei.

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in