Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Je kersttafel 3 x anders gestyled, zó mooi!

Hoe ga je dit jaar je gasten ontvangen? Als gastvrouw maak je met de feestdagen niet alleen werk van het eten, je serveert het ook in stijl. Ter inspiratie stylde Westwing-oprichtster Delia drie feestelijke tafels op volstrekt verschillende manieren, om het extra mooi te maken. Winter Wonderland ...

Je kersttafel 3 x anders gestyled, zó mooi!

Hoe ga je dit jaar je gasten ontvangen?

Als gastvrouw maak je met de feestdagen niet alleen werk van het eten, je serveert het ook in stijl. Ter inspiratie stylde Westwing-oprichtster Delia drie feestelijke tafels op volstrekt verschillende manieren, om het extra mooi te maken.

Winter Wonderland

Elegant, rustig en toch feestelijk dankzij zilver, verfijnde glitter-accessoires en mooi linnen.

De ijs- en zilvertonen brengen balans op tafel, net als de duidelijk vormgegeven centerpieces.

Het sneeuwwitte tafelkleed laat het zilver goed uitkomen en de glazen accessoires weerspiegelen het kaarslicht mooi. 

Chateau-Chic

De combinatie van warm koper en natuurlijke details doet denken aan een landelijke Franse stijl met een chic randje.  

Deze look mag er een beetje quasi nonchalant uitzien, het heeft een heritage feel waarin elementen onderling makkelijk kunnen worden gemixt.

Bij deze nostalgische stijl draait het om contrasten en items die er handgemaakt uitzien. Er is niet één focuspunt, de decoraties en windlichten zijn over de hele tafel verdeeld.  

Rustiek Chalet

Alsof je een bliksembezoek brengt aan de bergen: houten decoraties, klassiek aardewerk en veel natuurelementen, zoals rode bessendecoraties.

Deze stijl oogt heel natuurlijk en vriendelijk, maar krijgt door de gouden accenten toch iets chics en feestelijks.

De toon wordt gezet door de massief houten onderborden en de houten schalen, voor een mooi contrast gebruik je kleinere elementen en zachtere details, zoals de bessen en lintjes.

Foto's © Wil je zelf aan de slag met deze mooie spullen? Check dan Westwingnow.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in