De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. En het Amsterdamse Wicked Grounds is daar zeker één van. Wat een ruimte, wat een licht: laat die geweldige inspiratie hier maar opborrelen!

Ja, geloof het of niet, dit is echt een officiële werkplek - al voelt het waarschijnlijk niet zo. 

Overgewaaid uit de VS
De behoefte om te vergaderen op bijzondere locaties is enorm toegenomen de afgelopen jaren. De trend (gestart in Silicon Valley, San Francisco) lijkt nu definitief te zijn geland in Nederland. Wicked Grounds, 3 jaar geleden opgericht door twee jonge ondernemers, voegt met The Studio een vierde locatie toe aan hun aanbod inspirerende vergaderlocaties en eventlocaties in Amsterdam. 

Article continues after the ad

Ook onze favoriet
Je kent Wicked Grounds misschien ook uit de L'Oréal-filmpjes van Nouveau, want het is een favoriete plek van de redactie. Een verrassende plek ook, want al dit moois ligt zomaar voor het grijpen in een Amsterdamse woonwijk (op steenworp afstand van de mooie grachten). The Studio oogt als een loft en is ingericht met Dutch design meubels van Zuiver en Dutchbone. Een grote zwarte Smeg koelkast nodigt uit om zelf drankje te pakken en op de bank te ploffen.

Lekker licht
In een ander deel staat een indrukwekkende eikenhouten tafel met veel stoelen. Er komt volop licht binnen door de ramen in het dak. Sta je te popelen om hier ook een keer te brainstormen? Dat kan!

15 x een gratis ontbijt
The Studio is pas sinds deze maand - dus gloednieuw - te boeken via www.wickedgrounds.nl. En, helemaal fijn: voor de eerste 15 boekingen is er een gratis ontbijt. Want eten en daarna 'brainen' is natuurlijk helemaal een topcombinatie. Geniet ervan!