Koningin Elizabeth heeft een ware stijltrend gezet: haar custom paraplu's maakten furore tijdens NYFW. Prima inspiratie voor deze regenachtige zondag, leek ons zo.

De queen draagt altijd veel kleur 'zodat haar landgenoten haar goed kunnen zien', maar staat er wel op dat haar looks tot in de puntjes gestijld zijn. Niet alleen met een bijpassend hoedje, maar ook met haar paraplu's. Daar heeft de queen kennelijk een hele kleedkamer vol van, aangepast op elk van haar outfits.

Article continues after the ad

Ze laat ze speciaal maken bij Fulton Umbrellas, waar ze een heel assortiment van de zogenaamde 'birdcage umbrella' hebben - maar natuurlijk maar wat graag custom werk leveren voor hun beroemdste klant. Voor twintig pond heb je er al een. Het is de favoriet van de queen omdat ze zo lekker zichtbaar blijft.

Oh, en laat de queen momenteel ook nog eens helemaal hip zijn, met haar paraplutrend: doorzichtige birdcage-modellen werden overal gespot tijdens New York Fashion Week. Ook met bij de outfit kleurend randje. 

Dus dan weet je wat je te doen staat, op deze regenachtige zondag.

Beeld: ANP/Getty

Bron: Story/W.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in