Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Het Sensai Saho Make-up Ritueel

Voor een prachtige, verzorgde uitstraling. Make-up is het mooist als (bijna) niet te zien is dat je bent opgemaakt. Sensai is daar een meester is, dankzij de sublieme basis die ervoor zorgt dat je verder niet zoveel meer nodig hebt. Nouveau hoofdredacteur Claudia leidt het Sensai Make-up Ritueel ...

Het Sensai Saho Make-up Ritueel

Voor een prachtige, verzorgde uitstraling.

Make-up is het mooist als (bijna) niet te zien is dat je bent opgemaakt. Sensai is daar een meester is, dankzij de sublieme basis die ervoor zorgt dat je verder niet zoveel meer nodig hebt.

Nouveau hoofdredacteur Claudia leidt het Sensai Make-up Ritueel even in. Het begint met de Sensai Glowing Base, een licht-infuserende primer met parelmoerpigmenten die de teint corrigeert en egaliseert en zorgt voor een natuurlijke, gezonde gloed.

Dankzij de Glowing Base heb je nog maar heel weinig foundation nodig. In het filmpje wordt de Flawless Satin Foundation gebruikt, je kunt ook kiezen voor de Luminous Sheer Foundation, net wat je prettig vindt. Daarna volstaat een beetje blush, mascara en gloss, om er verzorgd en stralend uit te zien.

Dit vind je vast ook interessant:

Sensai staat voor verfijnde en subtiele elegantie, gebaseerd op wetenschap en de unieke werking van Koishimaru zijde. Die laatste zorgt ervoor dat de huid zelf haar hydraterende functies beter kan uitvoeren, met stralende schoonheid als gevolg.

Foto's (c) Sensai