Geniet van de grote Happy Herfst-winactie van Nouveau met meer dan €30.000 aan prijzen. Koop de nieuwste Nouveau om álle prijzen te bekijken en doe mee!

Hoe doe je mee?

Bel 0909-5050365 (45 cent per minuut) en toets de code van de prijs van je voorkeur in. Sluit af met een hekje.

Article continues after the ad

Let op: de prijscode bestaat uit 2 cijfers. Voor prijs nummer 1 is de code 01, voor prijs nummer 2 is de code 02, et cetera.

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. De winnaars krijgen na afloop van de actie bericht. De actie loopt t/m 14 november 2018.

Alvast wat voorpret?

We geven 7 paar van deze prachtige Feraggio-heels in superzacht leer in navy weg twv € 365,-.

De anti-aging verzorgingslijn van Babor heet SeaCreation. We geven 5 beautypakketten weg twv € 523,50 bestaande uit een cream en serum.

Deze jas is perfect voor de herfst. Heb je liever iets anders? Dat kan ook, want we geven 10 waardebonnen van LaDress weg twv € 250,-.

De extreme neck & decolleté solution van Evidens de beauté kost € 525,-. We geven er 5 weg!

Maar er is nog veel meer!

7x een poncho en laarzen van Ilse Jacobsen bijvoorbeeld, 8x een jaipur sunflower-plaid van designers guild die te mooi is om op te bergen, 10x een waardebon van Van Duifhuizen voor de betere lederwaren, 13x een horloge van Jacob Jensen en 24x een grote shopper van all time favourites.

14x De spijkerbroek van cambio en 35x de clutch van Otazu bij Helen V mogen er ook zijn en 5x de parka van Co-exist is pérfect voor het iets frissere weer.

Kans maken?

Kijk in de nieuwste Nouveau welke code hoort bij de prijs die je wil winnen en bel. Nu in de winkel! Veel succes!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in