Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genoeg van grijs haar? Dan wil je 100% grijsdekking met stralende glans

Omdat je altijd – en zeker nu – verzorgd voor de dag wilt komen. Kun je nog niet terecht bij de kapper of durf je het nog niet aan? Dan kun je je uitgroei en grijze haren makkelijk zelf aanpakken met de kleuringsproducten van Guhl. Er zijn er twee, allebei met een eigen werking, zodat je niets ho...

Genoeg van grijs haar? Dan wil je 100% grijsdekking met stralende glans

Omdat je altijd – en zeker nu – verzorgd voor de dag wilt komen.

Kun je nog niet terecht bij de kapper of durf je het nog niet aan? Dan kun je je uitgroei en grijze haren makkelijk zelf aanpakken met de kleuringsproducten van Guhl. Er zijn er twee, allebei met een eigen werking, zodat je niets hoeft in te leveren op je elegante verschijning.

Pearlance

Guhl's Pearlance intensieve crème-kleuring geeft 100% grijsdekking, zorgt voor een langdurige kleur én biedt een fraaie mooie glans (tot wel 90%* meer dan eerst!).

Die glans is te danken aan het brilliant oil elixir, met 100% pure avocado oil. Die zit er los bij, je beslist zelf of je 'm gebruikt of niet - dof haar knapt er in ieder geval prachtig van op.

De Pearlance kleuring houdt tot 30 wasbeurten en is ook perfect om eens te kijken of een andere haarkleur misschien beter bij je past. 

Dít levert Pearlance

  • Permanent kleurresultaat
  • Prachtige tinten vol levendige glansreflecties
  • 100% grijsdekking

Pearlance kleuren zijn beschikbaar in 11 verschillende kleurnuances, van N40 Middenbruin Brazil Nut tot Nr82 Lichtgoudblond Goldbirch.

Protecture

Wil je een permanent kleurresultaat met extra bescherming tijdens het kleuren, dan kies je voor de Protecture crème-kleuring van Guhl, ook met 100% grijsdekking.

Bij deze kleuring zit een serum dat je voor het kleuren in je haar masseert.

Het beschermt het haar al actief tijdens de kleuring en biedt een voedende en versterkende werking voor een mooi, rijk resultaat.

Dít doet Protecture

  • Rijk, natuurlijk kleurresultaat 
  • Beschermt het haar actief al tijdens het kleuren 
  • Voedt en versterkt het haar en maakt het zijdezacht

De Protecture kleuren zijn beschikbaar in 10 verschillende kleurnuances, van N3 Donkerbruin tot N10 Extra Lichtblond.

Thuis zelf je haar kleuren is heel makkelijk met kwaliteitskleuringen van Guhl Pearlance en Guhl Protecture. Het enige wat je hoeft te doen, is de componenten bij elkaar te voegen volgens de duidelijke aanwijzingen die erbij zitten. De haarkleuringen zijn eenvoudig zonder te knoeien aan te brengen, een half uurtje later is er geen spoortje grijs meer te bekennen en heb je prachtig gekleurd haar, om lang plezier van te hebben! 

*versus voor de kleuring. Gemeten op de tinten nummers 40, 55, 63.