Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

PASSIE in het Tropentheater

Het Amsterdamse Tropentheater heeft dit najaar een warmbloedige programmering met veel prachtige wereldmuziek. Op 27 oktober kunt u in het theater genieten van Quinteto Cinco Esquinas met Tango voor Luisteraars. Na afloop is er een Tango Salon in de fraaie marmeren hal. Op 1 december danst de bef...

PASSIE in het Tropentheater

Het Amsterdamse Tropentheater heeft dit najaar een warmbloedige programmering met veel prachtige wereldmuziek. Op 27 oktober kunt u in het theater genieten van Quinteto Cinco Esquinas met Tango voor Luisteraars. Na afloop is er een Tango Salon in de fraaie marmeren hal.

Op 1 december danst de befaamde Flamencomeester David Paniagua de sterren van de hemel onder begeleiding van drie zangers en een gitarist.

Nouveau lezers maken kans op een geweldig Tropenarrangement!

Het Tropenarrangement: 2 vrijkaarten + hotelovernachting in het NH Tropen Hotel voor het concert van Quinteto Cinco Esquinas + Tango Dans Salon op 27 oktober of voor David Paniagua op 1 december. Inclusief welkomstdrankje + heerlijk ontbijtbuffet + gratis parkeerplaats naast het Tropentheater.

Om kans te maken op dit arrangement kunt u een mailtje sturen naar: redactie@nouveau.nl met vermelding van uw naam, adres en woonplaats en welk datum uw voorkeur heeft.