Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nouveau reisaanbieding

 Fly & Drive-reis door Zuid-Afrika Ontdek het allermooiste dat Zuid-Afrika te bieden heeft: een wildlife safari in een lodge, de schitterende bloemenkust, het Kaapse wijngebied en natuurlijk Kaapstad zelf. HET REISPROGRAMMA Dag 1: U vliegt naar Johannesburg en overnacht aldaar in een prima hotel ...

Nouveau reisaanbieding

 Fly & Drive-reis door Zuid-Afrika

Ontdek het allermooiste dat Zuid-Afrika te bieden heeft: een wildlife safari in een lodge, de schitterende bloemenkust, het Kaapse wijngebied en natuurlijk Kaapstad zelf.

HET REISPROGRAMMA
Dag 1: U vliegt naar Johannesburg en overnacht aldaar in een prima hotel bij de luchthaven.

Dag 2: Binnenlandse vlucht naar Port Elizabeth, aan de bloemenroute. Hier neemt u uw huurauto in ontvangst. Mooie rit naar Shamwari Game Reserve, een uitgestrekt gebied waar u op safari zult gaan. Pluspunt: dit is een malariavrij gebied. U verblijft in de vijfsterren Riverdene Lodge. U verblijft hier 3 nachten waarbij uw maaltijden en 2 safari’s per dag inclusief zijn.

Southern Sun Waterfront Cape Town

Dag 3 & 4: Safari’s in het malariavrije Shamwari Game Reserve

Dag 5: U reist met uw huurauto naar Knysna, een prachtige route. Hier verblijft u aan de kust in de charmante B&B Bradach Manor.

Dag 6: Tijd ter vrije besteding in de omgeving van Knysna.

Dag 7: Mooie autorit naar Franschhoek, het beroemde wijngebied van Zuid-Afrika. Hier verblijft u in de elegante en zeer comfortable B&B Auberge Clermont.

Dag 8: Tijd ter vrije besteding in Franschhoek. Ga zeker wijnproeven bij enkele wijnhuizen. Het stadje Franschhoek is pittoresk en knus.

Dag 9: U reist naar Kaapstad en verblijft in het viersterren hotel Southern Sun Waterfront in het centrum en aan de kust. Hier verblijft u 3 nachten op basis van logies met ontbijt. Ga zeker naar Kaap de Goede Hoop, de Tafelberg en Robbeneiland.

Dag 12: U begeeft zich naar de luchthaven, hier laat u de huurauto achter en vliegt terug naar huis.

Dag 13: Aankomst in Nederland.

Reissom: Vanaf €1.690,- per persoon afhankelijk van de reisperiode. Opwaardering: wilt u in Kaapstad in het vijfsterren Southern Sun The Cullinan verblijven, dan geldt een toeslag van € 300,- per persoon , afhankelijk van de reisperiode.

LongLeeInterior11

Exclusief:
*Vliegreis Nederland-Zuid-Afrika, lokale vluchten
*Niet-vernoemde excursies en entreegelden, maaltijden, drankjes en uitgaven van persoonlijke aard
*Reis- en/of annuleringsverzekering
*Tips, brandstof voor uw huurauto en aanverwante onkosten.

Informatie en reserveren:
Travel withStyle, maandag t/m vrijdag 9.00-21.00 uur, zaterdag 9.00-15.00 uur. Tel. 0541-70 74 71. Kijk voor een uitgebreide reisbeschrijving op www.withStyle.nl.