Lezersaanbieding 1: A la Mode

Vanuit de SKY Bar op de tiende verdieping van WestCord Fashion Hotel Amsterdam hebt u een prachtig uitzicht over de stad. Alles draait om mode in dit hotel met 260 comfortabele kamers. Zo is er een Fashion's Restaurant met bar, de Fashion Boulevard en een Fashion Lounge. Na een dagje Amsterdam ligt het wellness center met binnenzwembad op u te wachten. Het hotel mag zich trotse drager van het duurzaamheidskenmerk 'gouden Green Key' noemen. In de keuken wordt gewerkt met fairtrade-producten, grondstoffen uit de streek en biologische ingrediënten. De ligging van het hotel is ideaal: met het openbaar vervoer bent u binnen acht minuten in het centrum.
Arrangement: speciaal voor Nouveau-lezeressen is de volgende aanbieding samengesteld: 1x overnachting in een Large Fashion Room, 1x uitgebreid ontbijtbuffet, drankje in de SKY Bar en een driegangendiner in Fashion's Restaurant. Arrangementsprijs: € 85,- p.p. Geldig t/m 31 december 2013. Voorwaarden: prijs op basis van beschikbaarheid en twee personen per kamer. Exclusief toeristenbelasting 5,5% (parkeergarage onder het hotel). Reserveren: www.westcordhotels.nl/nouveau-fashion

Lezersaanbieding 2: Vive Vlieland

Article continues after the ad

Badhotel Bruin op Vlieland is perfect voor een mini-break. Het sfeervolle boutique hotel heeft stijlvolle standaardkamers, Hästens suites en familiekamers. Erik Tas, voormalig souschef van restaurant Parkheuvel in Rotterdam, gaat over de menukaart. U kunt genieten in de lounge met open haard, er is een mooie tuin en een heel fijne Beauty & Wellness corner.
Speciaal voor Nouveau-lezeressen heeft Badhotel Bruin "Het Genieten op Vlieland"-arrangement. Arrangementsprijs: € 179,- p.p.. Inbegrepen: verblijf van 2 nachten in een standaardkamer * bagagevervoer van de haven naar het hotel * ontvangst met high tea in de Rivièra Lounge * reservering van 2 uur voor privésauna * 1 x diner plus huisaperitief * presentje uit de Rivièra Lounge bij vertrek * gemeentelijke belastingen.
Voor een luxe kamer betaalt u € 30,- p.p. extra. Het arrangement is geldig tussen 20 februari en 20 mei, m.u.v. schoolvakanties en feestdagen. Aankomst op zondag t/m woensdag. Info en reserveringen: tel. 0562-45 28 28, info@badhotelbruin.com. Vermeld de reserveringscode BHB. www.badhotelbruin.com