Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek

Op en top Twents, dat is Landhuishotel & Restaurant De Bloemenbeek. Prachtig gelegen op een eigen landgoed in het glooiende Dinkeldal en al bijna een halve eeuw in handen van de Twentse hotelierfamilie Strikker. De persoonlijke sfeer is meteen bij binnenkomst in het boetiekhotel herkenbaar. De meeste en van de 57 suites hebben een eigen terras met uitzicht over het glooiende landschap. Fijnproevers weten de weg naar het restaurant met Michelinster zeker te vinden. De keuken is klassiek Frans-mediterraan, gebaseerd op regionale producten van het seizoen.

Bloemenbeeks Grand Luxe-arrangement
Prijs: € 165,- p.p.
Inbegrepen: 1x overnachting in luxekamer incl. ontbijt, 1 glas Crémant d’Alsace met amuses in het restaurant, 5-gangendiner van de meesterkok, espresso met friandises, onbeperkt vrij entree tot de spa met verwarmd zwembassin, sauna, stoombad en tepidarium. Speciaal voor lezers van Nouveau: gratis upgrade naar tuin & terras-kamer.
Niet inbegrepen: 1-p. toeslag à € 50,- p.n., extra overnachting € 125,- p.k.p.n. incl. ontbijt (alleen i.c.m. dit arrangement). Bij reservering van uitsluitend 1 vrijdag- of zaterdagnacht: weekendtoeslag à € 15,- p.p.
Reserveren: O.v.v. Nouveau via info@bloemenbeek.nl
Geldig: t/m 31 januari 2015.
Website: www.bloemenbeek.nl

Article continues after the ad