Royaal Genieten Soestdijk: 29 augustus  t/m 1 september 2013!

Voor de tweede keer wordt ‘Royaal Genieten Soestdijk’ gehouden in de voortuin van Paleis Soestdijk te Baarn.

Een buitenevenement waar naast genieten, het hippe en moderne vakmanschap met passie een hoofdrol speelt. Hier kunt u niet alleen proeven van pure producten. Maar ook eigentijdse gepassioneerde ‘meesters’ zijn aanwezig die laten zien wat hip vakmanschap is. Van hedendaagse sieraden tot en met trendy stoelen. Van stoere stoffen naar de modernste keukeninrichting. Maar ook van restaurateurs, goud zonder randje. U wordt verrast door de verhalen. Kom beleef het mee. Dit is ook de laatste week dat de expositie Beeld van Beatrix compleet te zien is met ca. 70 werken.

De belevenissen op Royaal Genieten Soestdijk 2013

  • Bezichtig de fraaie STIJLkamers, nieuw opengestelde kamers, de keuken en de werkkamers in het Paleis.
  • Bekijk de ca. 70 werken van de succesvolle expositie BEELD VAN BEATRIX, op de plek waar zij jaren gewoond heeft.
  • Bezichtig van de fraai aangelegde en onderhouden tuin.
  • En bezoek het unieke evenement in de voortuin, waar vroeger de defilés gehouden werden: loop binnen bij de goudsmid, de antiquair, proef      de lievelingswijn van prins Bernhard, of bezoek een van de andere 90      bijzondere stands en interessante verhalen. Is die schaal die u heeft nu Kunst of Kitsch? En er is nog veel meer te beleven....

Royaal Genieten Soestdijk is een belevingsevenement op het gebied van ' lifestyle, inner- en outer beauty, eten & drinken en huis & tuin!

Voor meer informatie: www.royaalgenietensoestdijk.nl

Article continues after the ad

Nouveau mag voor dit evenement 10 x 2 toegangskaarten weggeven t.w.v. 35,-. Om kans te maken op deze toegangskaarten kunt u een mailtje sturen naar: redactie@nouveau.nl met vermelding van uw naam, adres en woonplaats met als omschrijving SOESTDIJK.

Deze actie is gesloten.