Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Genieten en verwennen

De decembermaand is voor mij de tijd om mijn familie te verrassen. Ik kan er enorm van genieten om voor iedereen een persoonlijk cadeau uit te zoeken. Dagen ben ik daarmee bezig, om dan eindelijk - op het allerlaatste moment - te beslissen. Vanuit Nouveau vinden we het ook leuk om u extra te verw...

Genieten en verwennen

De decembermaand is voor mij de tijd om mijn familie te verrassen. Ik kan er enorm van genieten om voor iedereen een persoonlijk cadeau uit te zoeken. Dagen ben ik daarmee bezig, om dan eindelijk - op het allerlaatste moment - te beslissen.

Vanuit Nouveau vinden we het ook leuk om u extra te verwennen. Daarom hebben we in dit  nummer een bijzondere Bel&Win-actie met kans op schitterende prijzen, en ook de Restaurantgids met exclusieve menu's en aantrekkelijke arrangementen.

We hebben van de Nouveautés inspirerende cadeaupagina's gemaakt, er zijn sprookjesachtige galajurken, pumps en clutches om bij weg te dromen en voor de finishing touch is er feestelijke make-up in ons december nummer.

Een reportage die mij erg aanspreekt is '100 jaar Hollywood', omdat ik echt met film ben opgegroeid. Mijn opa had vroeger namelijk een eigen bioscoop. Ik ga dus zeker naar een paar mooie, historische Hollywoodfilms in Eye Amsterdam.

Ik wens u namens de hele redactie fijne feestdagen.

Geniet ervan en natuurlijk ook van deze Nouveau!

Brigitte Speekman

Hoofdredacteur

Voor reacties en opmerkingen kunt u mij altijd mailen: nouveau@sanomamedia.nl