Wil je zien: de speciale jubileumcollectie!

Luxe diamant- en juwelenlabel Gassan Diamonds is een begrip in Nederland. Niet alleen vanwege de prachtige stukken in de collecties en het feit dat het al 75 jaar op eenzame hoogte staat, maar ook om de vakkennis binnen het bedrijf en de manier waarop die gedeeld wordt.

Uniek is de manier waarop Gassan al heel snel het geheimzinnige van diamanten afhaalde en bezoekers uitleg ging geven over de edelstenen en het ambacht van diamantslijpen.

Hierdoor steeg de waardering voor al het moois en die rondleidingen worden nog steeds gegeven

Ter ere van het 75-jarig jubileum is er een speciale collectie uitgebracht, ontwikkeld in het eigen atelier, door de goudsmeden van Gassan. Opvallend aan de ontwerpen is de frisse uitstraling: dit zijn juwelen van nu, voor vrouwen die diamanten als daywear beschouwen.

Kenmerkend voor de armbanden is de combinatie van diamant met zwart keramiek. 

Deze unieke stijl geeft de juwelen een chique en tegelijkertijd stoer uiterlijk.

De GASSAN75 collectie bestaat onder andere uit diverse elegante stretch armbanden met briljant geslepen diamanten in wit-, rosé- of geelgoud. 

Naast armbanden zijn ook prachtige ringen ontworpen. Voor deze jubileumcollectie zijn meerdere slijpvormen met elkaar gecombineerd, waaronder de Emerald en de Princess cut. Deze combinatie zorgt voor een unieke uitstraling.

De 18 karaat roségouden ringen kunnen zowel als stackring of als unique piece worden gedragen.

Daarnaast geldt voor alle ringen uit de collectie: ‘one size fits all’. Zo kan de ring bijvoorbeeld de ene dag om je pink en de andere dag om je wijsvinger gedragen worden.

De GASSAN75 collectie is te bewonderen in de recent gerenoveerde GASSAN Boutique op de begane grond van GASSAN Diamonds, Nieuwe Uilenburgerstraat 173-175 te Amsterdam. Je kunt hiervoor een minitour reserveren waarbij je in groepjes van maximaal 3 personen wordt rondgeleid, binnen de heersende regels rond de coronabeperkingen.