Nu al bij de abonnees op de mat en morgen in de winkel; De nieuwste Nouveau met zomerjurken in elke stijl, een openhartig gesprek met Annemarie van Gaal, citytrips, stijlvolle zonneterrassen, 39 shopping ideeën en nog veel meer.

Klap op de vuurpijl: Een complete roman van Corine Hartman: "Een vlaag van waanzin." Een thriller die je vanaf de eerste pagina boeit. Als bookazine, dus makkelijk mee te nemen naar het strand of in je handbagage. Veel leesplezier!

Maria Goos in gesprek met...

Annemarie van Gaal: "Op mijn 21ste was ik een alleenstaande moeder zonder opleiding en zonder geld, in een stad waar ik geen familie had. Ik ben toen gaan solliciteren als directiesecretaresse en zo kwam ik bij VNU terecht.’

‘Ik had vwo gedaan en ik sprak mijn talen wel. Mijn baas bij VNU gaf me heel veel opdrachten. Ik moest voor een bepaalde ontmoeting ook weleens een paasontbijt regelen, met eitjes en paasbrood en alles, maar dan wel in december. En zulke dingen lukten me altijd.’

Article continues after the ad

Heel het interview lees je in de nieuwe Nouveau.

De perfecte zomerjurk die past bij jouw stijl

Weinig zo fijn als een heerlijke jurk. Met één kledingstuk zie je er al meteen goed uit. Maar welk type jurk past het best bij je? 

De relatiegeheimen van Cesar Zuiderwijk en zijn Hester

Een tragedie was de aanleiding tot het grote geluk dat Golden Earring- drummer Cesar vond bij Hester. Zíj kreeg met Cesar een tweede kans. ‘Ik wil nooit meer zonder hem.’

De 10 favoriete terrastips van de redactie voor de ultieme buitenlunch

De Nederlandse zomer verwent ons soms met dagen die sméken om een heerlijke lunch of diner in de buitenlucht. Dit zijn de terrassen waarop de Nouveau-redactie dan graag neerstrijkt. 

Top weekendbestemmingen aan zee

De leukste plekken aan de Nederlandse kust en die van België en Noord-Frankrijk. Brede stranden, fraaie natuur en fijne hotels en restaurants. Trakteer jezelf op een onvergetelijk weekeindje uitwaaien in luxe. Voor ieder wat wils!

Binnenkijken in het Altijd Zomer Huis

In het vakantiehuis van sieradenontwerpster Charlotte Lynggaard in Kopenhagen is het altijd zomer. Licht en ruimtelijk, met een interieur dat Scandinavische esthetiek koppelt aan Japans minimalisme. Kijk mee!

En natuurlijk heel veel mode, ageless beauty, psyche, zomertips én een complete roman van Corine Hartman.

Nouveau voortaan ook als eerste op je deurmat? Neem (of geef!) een abonnement.