Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een kijkje nemen in het ouderlijk huis van prinses Diana, dat kan!

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe prinses Diana leefde? In de zomer wordt haar ouderlijk huis opengesteld voor iedereen die het wil zien. Je krijgt dan een rondleiding en kunt zien in welke kamers de familie vroeger leefde. Het huis, Althorp House genaamd (zie uitgelichte foto), ligt in een heel...

Een kijkje nemen in het ouderlijk huis van prinses Diana, dat kan!

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe prinses Diana leefde? In de zomer wordt haar ouderlijk huis opengesteld voor iedereen die het wil zien. Je krijgt dan een rondleiding en kunt zien in welke kamers de familie vroeger leefde.

Het huis, Althorp House genaamd (zie uitgelichte foto), ligt in een heel mooie en natuurrijke omgeving (het landgoed Northamptonshire).

Dol op dieren

In het ouderlijk huis van Diana is ook een tentoonstelling te zien over het leven van de wijlen Britse prinses. De familie Spencer heeft een liefde voor de natuur en zijn dol op dieren. Zo is onder meer het portret van Diana's kat Marmalade te zien. 

Voor wie er naartoe wil, de tentoonstelling is geopend van 1 juli tot en met 31 augustus 2019. Een ticket kost 18 pond. Meer informatie vind je hier