Corrigeren, hydrateren, verfrissen, verfraaien: met de nieuwe generatie fillers kan zo veel meer dan enkel hier en daar een rimpel opvullen...Ja, óók naturel en subtiel waardoor je er stralend uit gaat zien.

Al worden in de media vaak de missers en ‘plastic fantastic’ resultaten getoond, er kan met de nieuwe generatie fillers juist een naturel, subtiel verfraaiend resultaat bereikt worden. Lees: je lijkt niet ineens jonger, maar je lijkt met de jaren ook niet ouder te worden. Let maar eens op bekende Nederlanders en Hollywoodsterren die jaar in, jaar uit hun mooie uitstraling en een stevige, gladde huid behouden. Dit staat ook wel bekend als het ‘wellrested’ effect: de huid oogt stralend en stevig en je hebt overduidelijk een ontspannen, uitgeruste uitstraling.

Naturel betekent: je blijft ‘jezelf’. Als je een vragenrondje doet onder vriendinnen die nog nooit over de drempel van een cosmetisch kliniek zijn gestapt, hoor je vast wel eens: “ik wil er wel als mezelf uit blijven zien”. De angst om plotseling een totaal ander gezicht of uitstraling te krijgen, is echter niet meer van deze tijd: een deskundige cosmetische arts weet, zeker in Nederlandse klinieken, heel goed hoe bijvoorbeeld met een enkele touch-up of combinatie van injectables de beste versie van jezelf versterkt kan worden. Soms is alleen al het verzachten van een fronsrimpel of verbeterde definitie van de lipcontouren, zoals met de hyaluronzuurfiller Belotero®, al genoeg voor een algeheel verfrissende upgrade van je looks.

Skincare-plus

Niet-permanente fillers op basis van hyaluronzuur, zoals Belotero® of de collageen stimulerende filler Radiesse®, hebben nog een groot bijkomend voordeel: ze kunnen de natuurlijke hydratatie, stevigheid en gladheid van de huid verbeteren. Een injectie wordt immers rechtstreeks onder de huid aangebracht, daar waar de beste vocht inbrengende crème nooit kan komen. Dit werkt ook weer door naar het gebruik van je huidverzorging én make-up: op een lip die vol en egaal is zal een lipstick mooier hechten en beter tot zijn recht komen.

Natuurlijke lift 

Bovendien kan een collageen stimulator zoals Radiesse® ook de natuurlijke collageenproductie in de huidlagen verbeteren. Deze filler bestaat uit een zachte gel met kleine deeltjes die de huid activeren om de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren. Collageen zorgt voor een stevige, gladde en stralende huid. In de loop van de tijd wordt de gel geleidelijk, maar volledig, opgenomen door de huid. De gel zorgt voor een direct opvullend effect: dat maakt de filler geschikt om kleine maar ook in grotere zones volumeverlies te herstellen, een bepaalde disbalans in het gezicht te corrigeren (zoals ingevallen wangen), verslapte contouren te definiëren of de uitstraling van het gehele gezicht een meer natuurlijke lift te geven. Met deze filler kunnen ervaren cosmetisch artsen je weer een frisse uitstraling teruggeven en de huid algeheel verstrakken, liften en ervoor zorgen dat het de juiste vorm terugkrijgt. Wist je bijvoorbeeld dat Radiesse® ook al jaren ingezet wordt om zichtbaar verouderde handen te verfraaien?

Meer weten over fillers, en welke mogelijkheden er allemaal zijn om voor een naturel ‘wellrested effect’:
Kijk op Radiesse of Belotero.
PQC NLNL 2696 JUL20