Grijs haar is een hit. Steeds meer vrouwen kiezen voor hun natuurlijke haarkleur en willen hun grijze haren ook echt grijs houden. In het buitenland zijn er bekende grey-models als Helen Mirren en Jamie Lee Curtis, en ook in Nederland zijn steeds meer vrouwen trots op hun coole kleur. Zoals Petra van Bremen, 60 jaar en age-plus model die er haar missie van heeft gemaakt om grijs op de kaart te zetten.

Grijs haar is prachtig, mits het ook echt zacht en fris oogt. Heb je last van een gele gloed, dan is zilvershampoo effectief. Guhl Zilverglans & Verzorging Shampoo is een echte aanrader. De shampoo bevat noni (Indische moerbei), olie en het unieke zilver-verzorging-complex. Het product vermindert de gele gloed en geeft het haar een mooie zilveren glans. Het bijbehorende Anti-Geel Masker verzwaart het haar niet en zorgt ook voor een mooie zilveren glans. 

Combineer shampoo en masker voor optimaal effect

Grijs haar is haar met weinig of geen pigment. Daardoor zijn de kleuren die het opneemt, goed zichtbaar. Dat geel daarin overheerst, komt doordat onder andere zonlicht en vet van de hoofdhuid het haar geliger kunnen maken. 

Om deze gele gloed tegen te gaan kun je daarom in combinatie met Guhl Zilverglans & Verzorging Shampoo het Guhl Zilverglans & Verzorging Anti-Geel masker gebruiken. 

Zo werkt het

De shampoo en het masker zijn getest door leden van hettestpanel.nl. En wat bleek? Van de 127 vrouwen die meededen aan de Guhl Zilverglans & Verzorging-test zou 95% de shampoo aanbevelen; 87% van het testpanel vindt dat de gele gloed verdwijnt door het gebruik van de shampoo.

Het masker werd beoordeeld met het cijfer 8,2.

"Wat een heerlijke shampoo en dat haarmasker is echt verslavend," zegt Sonja (74), een van de testers. "Mijn witte haar heeft een prachtige zilverglans en voelt zacht en luchtig aan. Ik gebruikte het haarmasker na elke wasbeurt, drie keer per week, en de gele gloed is helemaal verdwenen uit mijn haar. Mijn haar oogt jeugdig en ik wil nooit meer anders dan deze Guhl Zilververzorging."

'Mijn haar glanst weer'

"Ik had nog nooit een masker voor mijn haar gebruikt. Mijn haar is er echt van opgeknapt. Het ziet er mooier grijs uit en het glanst weer,” aldus Anita (63). Ook tester Marjet (58) is tevreden: "Mijn haar is zachter, glanst mooi en de krullen komen terug. Het is alsof mijn haar blij is!"

Ook voor blond haar

Een leuk weetje: Guhl Zilverglans en Verzorging is ook geschikt voor blond haar. Goed nieuws voor de blondines dus!

De shampoo en het masker van Guhl Zilverglans & Verzorging zijn verkrijgbaar bij de drogist en supermarkt. Kijk voor meer informatie op guhl.com.