Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze prachtige sieraden van Gassan gaan direct op de wishlist

Vers van de (juwelen)pers: de jonge frisse sieraden van By GiGi en Giselle Bijlsma. Juwelen (14 karaat pure liefde) die waarschijnlijk direct op de wishlist gaan. En dat de appel niet ver van de boom valt moge duidelijk zijn... Designer Want de designer van al dit moois is Giselle Bijlsma, kleind...

Deze prachtige sieraden van Gassan gaan direct op de wishlist

Vers van de (juwelen)pers: de jonge frisse sieraden van By GiGi en Giselle Bijlsma. Juwelen (14 karaat pure liefde) die waarschijnlijk direct op de wishlist gaan.

En dat de appel niet ver van de boom valt moge duidelijk zijn...

Designer

Want de designer van al dit moois is Giselle Bijlsma, kleindochter van President Directeur van GASSAN Benno Leeser en dochter van GASSAN COO David Bijlsma.

Droom is uitgekomen

En zo groeit de GASSAN dynastie. Het thema van de ready to wear collectie: de liefde. Een tijdloos item, dus altijd goed. In de collectie vind je onder meer een mooie love bangle en een hebberig makende ketting. Giselle: “Het is een droom die werkelijkheid is geworden, ik kan niet anders dan trots zijn”.

De By GiGi collectie is in de GASSAN Boutique in de PC Hooftstraat in Amsterdam en online verkrijgbaar.

Bron: GASSAN
Beeld: GASSAN 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in