Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Desert Chic: kleding voor romantiek en avontuur

Tramontana is klaar voor een stoere, stijlvolle zomer!  Rode rotsen, zandkleuren, diep oranje en een vleugje goud dat de zon prachtig vangt: de nieuwe collectie van Tramontana is geïnspireerd op de schoonheid van Marokko. Denk aan zinderende woestijnkleuren en prachtige oude medina-motieven in on...

 Desert Chic: kleding voor romantiek en avontuur

Tramontana is klaar voor een stoere, stijlvolle zomer! 

Rode rotsen, zandkleuren, diep oranje en een vleugje goud dat de zon prachtig vangt: de nieuwe collectie van Tramontana is geïnspireerd op de schoonheid van Marokko.

Denk aan zinderende woestijnkleuren en prachtige oude medina-motieven in ontwerpen gemaakt om reizen, te ontdekken en te genieten.

Sleutelwoorden in de comfortabele collectie zijn duurzaamheid en fijne stoffen. De duurzaamheid zit in het gebruik van EcoVero™, de meest duurzame vorm van viscose waarvan de productie veel minder belastend is voor het milieu.

Het is zeer zachte, soepele stof met groot draagcomfort: het doet denken aan een mengeling van zachte katoen en zijde. Een selectie uit 'A trip into the desert': 

Stoer suedine jasje in Burned Orange of Mid Sand, € 109,95

Broek met traditionele motieven en een dierenprintje € 69,95

Katoenen top met matgouden pailletten in een grafisch patroon € 49,95

Elegant en eigentijds jumpsuit met strikceintuur (€ 109,95). Representatief met een hakje eronder, casual chic met ballerina's! 

Luchtig zomervest met modieuze franjes € 79,95

Jurk met print, afgezet met een dierenprint die terugkomt in de ceintuur € 99,95

Zwarte top met paisleymotieven geborduurd met kraaltjes.

Franjes, vlechtwerk én open alsof het gehaakt is: deze top is een fashionable Triple Trend Whammy, € 69,95

De nieuwe collectie is verkrijgbaar op Tramontanahetinternationaal gerenommeerde fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm, én het feit dat je de onderdelen van de looks eindeloos kunt combineren.