Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De vrouwen van Rutte III

Het nieuwe kabinet is een feit. En hoewel de meerderheid nog altijd uit politieke heren bestaat, zijn we heel tevreden over onze zes vrouwelijke ministers. Gisteren poseerden ze met Koning Willem-Alexander op het bordes van Paleis Noordeinde, de ministers van Rutte III. Zes vrouwelijke minsters t...

De vrouwen van Rutte III

Het nieuwe kabinet is een feit. En hoewel de meerderheid nog altijd uit politieke heren bestaat, zijn we heel tevreden over onze zes vrouwelijke ministers.

Gisteren poseerden ze met Koning Willem-Alexander op het bordes van Paleis Noordeinde, de ministers van Rutte III. Zes vrouwelijke minsters telt het nieuwe kabinet. Dit zijn ze: Carola Schouten (40), Christen Unie, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Sigrid Kaag (55), D66, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Kajsa Ollongren (50), D66, minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Ank Bijleveld (55) CDA, minster van Defensie, Ingrid van Engelshoven (51), D66, minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, en Cora van Nieuwenhuizen (54), VVD, minister van  Infrastructuur en Waterstaat. Ervaren, gedréven en (zie de foto) stijlvolle vrouwen. Perfecte combinatie. We gaan ze volgen!