Nieuw jaar, nieuwe kansen om je leven nóg wat mooier te maken.

Het eerste nummer van het nieuwe jaar staat weer vol verhalen die je interesseren en dingen om van te genieten, voor een stijlvolle kickstart van 2020!

DEZE MAAND OP DE COVER

Article continues after the ad

Cabaretière, zangeres, actrice, dapper mens én leuke allround powervrouw Karin Bloemen vertelt over haar nieuwe leven én haar nieuwe look: "Mijn lichaam voelt zó veel fijner."

FASHION

Rokken tot ver over de knie, een klassieke tas en chique parels: het Nieuwe Netjes is helemaal van nu.

OPENHARTIG & ONTWAPENEND

Edwin en Annemarie van der Sar delen hun relatiegeheimen: "Ik viel voor de rust die Ed uitstraalde. Zelf ben ik drukker, dus dat houdt elkaar mooi in balans."  

HEALTH

Een goed dieet is niet wat het leukst fotografeert voor Instagram, maar een gezonde manier van leven die goed vol te houden is. Nouveau praat je bij over de nieuwste ontwikkelingen.

REIZEN

Las Vegas is zoveel meer dan over the top luxe en ongelofelijke hotels die op zich al ware attracties zijn: maak kennis met de perfecte zonbestemming als originele winterbreak!

CULTUUR

Natan ken je van de prachtige kleren die koningin Máxima vaak draagt, maar ontwerper Edouard Vermeulen draagt ook jonge kunstenaars een warm hart toe. Alles over de eerste Nederlandse editie van Natan Collectives in de nieuwe Nouveau, die nu in de winkel ligt!