Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De leukste weekend uitjes

De leukste weekend uitjes

Nouveau ontzorgt je graag op genietgebied. Hieronder de leukste tips voor dit weekend.

Rotterdam: Art Rotterdam

Ben je een grote kunstliefhebber? Dan is dit je kans om een mooi kunstwerk te bemachtigen tijdens de negentiende editie van Art Rotterdam. Een ervaring die je niet mag missen. De focus van de beurs ligt dit jaar op jonge kunst in de iconische Van Nellefabriek.
Info: Art Rotterdam

De Amerikaanse Martin Puryear is een beeldhouwer pur sang. De basis van al zijn werk is hout. Dit is zijn eerste museale show in Europa. Over de wereld verspreid heeft Martin traditionele manieren van houtbewerken geleerd van ambachtslieden. Aan de elegante vorm, perfecte afwerking en het oppervlak van elk beeld is zijn toewijding en liefde voor het materiaal af te lezen.
Info: Museum Voorlinden

Amsterdam: Arc by Lute
Alleen al voor Peter Lute’s verrukkelijke truffelrisotto willen we elk weekend wel naar dit nieuwe restaurant. Arc by Lute is gevestigd in een oude diamantslijperij in de Pijp, en is onderdeel van Hotel Pestana. New Yorkse allure.
Info: Arc by Lute

Zet vast in je agenda 17 maart: TEFAF met NOUVEAU | VIP ontvangst en highlights rondleiding

De grootste en meest prestigieuze, internationale kunst- en antiekbeurs wordt van 10 tot 18 maart gehouden in Maastricht. 275 kunst- en antiekhandelaren vanuit de gehele wereld nemen deel aan deze beurs en jij kunt hierbij zijn. Je wordt als VIP ontvangen en je krijgt een speciale rondleiding. Dit arrangement is een must voor de ware kunst- en antiekliefhebber. 
Info: TEFAF met NOUVEAU