Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win: Kaarten voor het enige, echte Wereldkerstcircus

Wereldkerstcircus Het 33ste Wereldkerstcircus belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie. De absolute wereldtop van artiesten komt van 21 december t/m 7 januari 2018 naar Carré. Clowns vormen altijd de ziel van het Wereldkerstcircus...

Win: Kaarten voor het enige, echte Wereldkerstcircus

Wereldkerstcircus

Het 33ste Wereldkerstcircus belooft weer het familiefeest van het jaar te worden met een programma vol spanning, schoonheid en sensatie. De absolute wereldtop van artiesten komt van 21 december t/m 7 januari 2018 naar Carré.

Clowns vormen altijd de ziel van het Wereldkerstcircus. Het Wereldkerstcircus presenteerde vele klassieke clowns. In deze editie kan iedereen genieten van een moderne clown, die de klassieke tradities van het clownsvak vertaald heeft naar deze tijd. Dit jaar komt ook het multitalent van Housch-ma-Housch naar Nederland. Zeven jaar lang was hij de ster van het Parijse Lido en nu is hij in Carré gelukkig weer terug in de piste.

Winactie

Nouveau mag 3 x 2 kaarten weggeven voor de voorstelling op 4 januari. Vul onderstaand formulier in en wie weet kan jij genieten van deze traditie.

Deze actie is gesloten!