Plannen aan het maken voor het weekend? De Nouveau redactie heeft de volgende tips voor je voor aankomend weekend.

 1. Fotofestival Unseen
  Van 22 tot en met 24 september geeft Unseen in de Westergasfabriek in Amsterdam een podium aan nog nooit eerder getoond werk van internationale fotografen. Leuk:op zaterdag is er een Open Gallery Night op twintig verschillende locaties door de stad.
  Meer info: Unseen Amsterdam
 2. Tentoonstelling ‘Cabin Crew’
  Ai, ai captain! De Nederlandse purser Cliff Muskiet verzamelde vanaf 1993 meer dan 1405 uniformen van 523 verschillende luchtvaartmaatschappijen die vanaf dit weekend in de Kunsthal te zien zijn. Wij vielen als een blok voor de jaren zestig Pucci-jurkjes van Braniff Airlines. Tot en met 4 februari 2018.
  Meer info: De Kunsthal
 3. Het Nederlands Dans Theater
  Het Nederlands Dans Theater opent 22 september het dansseizoen met een dubbelvoorstelling vol wereldpremières. Het NDT-gezelschap wordt wereldwijd geprezen, volgens Le Figaro is het zelfs: ‘Een van de zeven wonderen in de wereld van de dans.’ Gaat dat zien!
  Meer info: Het Nederlands Dans Theater
 4. Tentoonstelling Vroeg Droog
  In het themajaar ‘Mondriaan to Dutch Design’ krijgt Droog Design, als een van de meest bekende exponenten van Dutch Design, een verdient platform in het Centraal Museum in Utrecht. Het museum bezit de grootste collectie Droog Design ter wereld en toont werk uit de beginjaren.
  Meer info: Centraal Museum
 5. Designer Vintage
  Nog niets in de agenda staan voor vrijdag? Kom dan naar de Designer-Vintage Sale in het Amstel Hotel in Amsterdam. Deze vrijdag vind je er de mooiste pre-owned designer items: van prachtige Chanel tassen of Hermes shawls tot de mooiste designer winterjassen van o.a. Isabel Marant en Max Mara.
  Meer info: Designer Vintage

Fijn weekend alvast,
Claudia, Margreet, Inge, Jessica

Pssst… Al naar ‘Canon Zilveren Camera’ in Den Haag geweest? Nog tot 25 september!

Article continues after the ad