15 Marilyn-lookalikes vechten op de catwalk in De Nieuwe Kerk
 

Sinds oktober staat in De Nieuwe Kerk in Amsterdam stijlicoon Marilyn Monroe centraal. Dit weekend wordt het lookalike-weekend ingeluid met morgen (24 november) een Marilyn-lookalike wedstrijd. De 15 internationale deelnemers halen alles uit de kast om te bewijzen dat zij het meest lijken op de filmster die dit jaar negentig zou zijn geworden.  

Strijd om de titel

De deelnemers worden beoordeeld op gelijkenis, uitstraling, presentatie, gesproken woord – elke deelnemer moet haar favoriete Monroe-quote uitspreken - en performance. Vanaf de Dam lopen de vooraf geselecteerde kandidaten naar De Nieuwe Kerk.  Zij strijden niet alleen om de titel, maar ook om een shoptegoed van €500,- bij TopVintage.nl.

Dit weekend

Ga vrijdag met Marilyn en Audrey Hepburn op de foto, vraag op zaterdag stijl- en maatadvies aan Fred van Leer of ga zondag in gesprek met Marijke Helwegen. Het hele weekend kun je winkelen in de pop-up store van TopVintage.nl.

Win / win

Elke dag van het lookalike-weekend zijn er drie items in de pop-up store te koop die een geheim ‘Golden Ticket’ kunnen bevatten. Dit Golden Ticket geeft 100% korting op het item waar het bij hoort. Op zaterdag kun je meedoen aan een shop till you drop-wedstrijd en dertig seconden gratis shoppen winnen onder begeleiding van Fred van Leer.

Bron: De Nieuwe Kerk