Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

TV SERIE: FOLLOW THE MONEY

Deense dramaserie: Follow the Money Follow the Money is een tiendelige Deense dramaserie die ons meeneemt in de wereld van de financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen. De serie ging in Denemarken in première op 3 januari 2016. Het draait in dit verhaal om economische misdaden ...

TV SERIE: FOLLOW THE MONEY

Deense dramaserie: Follow the Money

Follow

De serie is gemaakt door de Deense publieke omroep (DR). Eerder heeft deze omroep series gemaakt als The Killing, Borgen en The Legacy. Het verhaal is geschreven door Jeppe Gjervig Gram (bekend van Borgen) en wordt geregisseerd door Per Fly. De hoofdrol wordt gespeeld door Thomas Bo Larsen, die eerder rollen heeft vervuld in de Deense films Festen en Jagten.

In de eerste aflevering is te zien hoe rechercheur Mads wordt opgeroepen omdat er een lijk in het water is gevonden vlakbij een windmolenpark. Mads ondervraagt de werknemers van Energreen waar de verongelukte man werkzaam was. Energreen is één van de meest succesvolle energiebedrijven in Denemarken, met aan het hoofd de charismatische Alexander Sodergren.

Wanneer:
Follow the Money is vanaf 7 maart wekelijks op maandag om 23.00 uur te zien bij de VARA op NPO 2.