Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

TONEELVOORSTELLINGEN DELAMAR THEATER IN FEBRUARI

TONEELVOORSTELLINGEN DELAMAR THEATER IN FEBRUARI Oeroeg Aangrijpend muziektheater naar het gelijknamige boek van Hella S. Haasse. Oeroeg vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een Javaanse jongen en de zoon van een Nederlandse administrateur in het Nederlands-Indië van voor de Tweede Werel...

TONEELVOORSTELLINGEN DELAMAR THEATER IN FEBRUARI

TONEELVOORSTELLINGEN DELAMAR THEATER IN FEBRUARI

Oeroeg

delamar

Aangrijpend muziektheater naar het gelijknamige boek van Hella S. Haasse. Oeroeg vertelt het verhaal van de vriendschap tussen een Javaanse jongen en de zoon van een Nederlandse administrateur in het Nederlands-Indië van voor de Tweede Wereldoorlog. De toneelversie gaat over opgroeien in een vreemd land en het samenkomen van culturen: thema’s die ook vandaag de dag nog volop aan de orde zijn. Met Leopold Witte (De verleiders, Gooische Vrouwen) en Helge Slikker (Miss Molly & Me, Gejaagd door de wind).

Wanneer:

Zaterdag 13 en zondag 14 februari 2016

Tickets:
Tickets Oeroeg

delamar

Bekroonde komedie in een nieuwe Nederlandse versie. In deze versie, vertaald en bewerkt door Raoul Heertje, speelt Bram van der Vlugt de rol van de 86-jarige weduwnaar Meneer Green. Een jonge zakenman (Oren Schrijver) staat plotseling bij hem op de stoep. Hij heeft een taakstraf en moet zes maanden lang meneer Green wekelijks bezoeken. Geen van beide mannen zit op de bezoekjes te wachten, maar gaandeweg blijken de twee meer met elkaar gemeen te hebben dan ze dachten.

Wanneer:

Dinsdag 16 t/m vrijdag 19 februari

Tickets:
Tickets Op bezoek bij Meneer Green