Bij Nouveau ontzorgen we graag op geniet-gebied. We verzamelden de leukste adressen van dit weekend voor je.

BERGEN: Kunst10daagse
Het slotweekend voor de kunst10daagse komt er aan. Buiten, binnen, in tuinen en bij Bergenaren thuis, in musea, restaurants en winkels, overal kunst. Waar de vlag wappert, kun je naar binnenstappen.
Meer info: Kunst10daagse

UTRECHT: Slot Zuylen
Zondag wordt de jaarlijkse Belle-dag ter nagedachtenis van de beroemde schrijfster Belle van Zuylen gehouden. Je maakt kennis met de vrouw Belle, haar werk en de tijd waarin ze leefde. Concerten, rondleidingen, lezingen en een luxe lunch staat op het program.
Meer info: Slot Zuylen

ROTTERDAM: Boijmans
De Change tentoonstelling gaat over de veranderkracht van kunst en design. De was doen in een wassalon, servies produceren of zelf plastic recyclen, het kan allemaal tijdens Change the system.
Meer info: Museum Boijmans van Beuningen

Article continues after the ad

AMSTERDAM: Sam Drukker
De mens is in beweging en de mens is op drift. Sam Drukker en Laura Eckert zoeken beiden op hun eigen manier naar de houding van de mens in dit proces. Drukker doet dit door middel van zijn schilderijen en tekeningen en Eckert door middel van haar beelden. Lees nu in de nieuwe Nouveau het interview met Sam Drukker.
Meer info: Galerie Mokum

CALLANTSOOG: Woest
Haal dit weekend nog een frisse neus op het uitgestrekte strand van Callantsoog en drink daarna een gloeiend hete koffie in de mooiste strandtent van Nederland. Woest is ingericht als een VT-Wonen blad. Denk: veel zwart, chroom én de grote trend van nu: hang- en kamerplanten.
Meer info: Strandrestaurant Woest