Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Muziekgebouw aan het IJ

De geweldige akoestiek van het Muziekgebouw is geschapen voor kamermuziek. Niet voor niets roemen internationale topmusici de glasheldere klank. Van hedendaagse muziek tot klassiek, jazz en wereldmuziek. Kom het zelf ervaren dit cultuurweekend! Tijdens het Cultuur & Museum weekend kunnen Nouveau-...

Muziekgebouw aan het IJ

De geweldige akoestiek van het Muziekgebouw is geschapen voor kamermuziek. Niet voor niets roemen internationale topmusici de glasheldere klank. Van hedendaagse muziek tot klassiek, jazz en wereldmuziek. Kom het zelf ervaren dit cultuurweekend!

Tijdens het Cultuur & Museum weekend kunnen Nouveau-lezers met 50% korting naar twee prachtige concerten.

Zaterdag 7 oktober:
De IJ-Salon - Mails van vroeger
Genre: klassiek | Aanvang: 14.15 uur | Prijs: € 13,50 (ipv € 27,50)
Prachtige klassieke muzke van Janáček en Mahler door leden van het Concertgebouworkest. Met o.a. Janáčeks Strijkkwartet nr. 2 en het beroemde Adagietto uit Mahlers Vijfde symfonie. Muziek uit de tijd dat mensen nog brieven schreven, afgewisseld met zinderende liefdesbrieven voorgedragen door jonge acteurs.

Zondag 8 oktober:
Avital meets Avital
Magische klankkleuren | Topmusici verbinden klassiek, jazz en Oosterse muziek | Genre: wereldmuziek, jazz | Aanvang: 20.15 uur | Prijs: € 14,50 (ipv € 29)
In het samenspel tussen de Israëlische klassieke topmusici Avi Avital (mandoline) en jazzmusicus Omer Avital (ud, contabas en Arabische luit) ontstaat purie magie. Een melodieuze kruisbestuiving tussen jazz, folk en klankkleuren uit het Midden-Oosten.

Muziekgebouw aan ’t IJ
Piet Heinkade 1
Amsterdam

Avi Avital en Omer Avital