Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Maarten Heijmans zingt nog één keer Shaffy

Maarten Heijmans is van 29 juni t/m 2 juli de hoofdgast in het Late evening zomercabaret in het DeLaMar Theater. Hij zal in deze voorstelling met zijn band nog één keer nummers van Ramses Shaffy vertolken. In 2014 speelde Heijmans de rol van Ramses Shaffy in een vierdelige dramaserie RAMSES van d...

Maarten Heijmans zingt nog één keer Shaffy
image001

Maarten Heijmans is van 29 juni t/m 2 juli de hoofdgast in het Late evening zomercabaret in het DeLaMar Theater. Hij zal in deze voorstelling met zijn band nog één keer nummers van Ramses Shaffy vertolken. In 2014 speelde Heijmans de rol van Ramses Shaffy in een vierdelige dramaserie RAMSES van de AVRO. Voor deze rol won Heijmans een Gouden Kalf en een Emmy Award. Maarten Heijmans tourde in 2015 met zijn band langs een aantal steden met Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy en speelde in april van dit jaar voor een uitverkocht Carré.

Late evening zomercabaret
Met Late evening zomercabaret presenteert DeLaMar Producties een burlesque cabaretrevue met in de hoofdrol ‘Vliegende Panters’ Diederik Ebbinge en Rutger de Bekker. Ruut Weissman regisseert deze zomerrevue met de beeldschone dames van het DeLaMar Showballet, featuring supertalent Eva Laurenssen en natuurlijk de onmisbare sleutel tot succes: de BN’er.

Met gastoptredens van:
Week 1, 21-25 juni: Raoul Heertje
Week 2, 29 juni-2 juli: Maarten Heijmans
Week 3, 6 - 9 juli: Alex Klaasen
Week 4, 12-16 juli: Ivo de Wijs & George Groot
Week 5 en 6, 19-30 juli: Ellen ten Damme

Website: www.delamar.nl