Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Lezersaanbieding: Beleef China in het Omniversum

Lezersaanbieding: Beleef China in het Omniversum

Vanaf 16 mei kun je genieten van de grootbeeldfilm China, the rise of an empire, een productie waarin zowel het China van nu als het China van tweeduizend jaar geleden aan bod komt. Met schitterende luchtopnamen van onder meer de bruisende grote steden, maar ook de befaamde archeologische vondst uit 1974 waarbij het mausoleum van keizer Qin Shi Huang, omringd door zijn duizenden terracottakrijgers, werd opgegraven.

Ruim 2000 jaar bleef de geschiedenis van China verborgen onder een dikke laag aarde. Tijdens het graven van een put stuitten enkele boeren op een van de grootste archeologische ontdekkingen ooit: het terracottaleger en het graf van de eerste keizer van China. Deze indrukwekkende vondst is een unieke tijdscapsule die een nieuw perspectief biedt op de verhalen over het oude China, de eerste keizer, en de opmars naar het China dat we vandaag de dag kennen. 

Al met al is het een unieke belevenis om deze bekroonde documentairefilm te zien op het 840 m2 grote scherm van het Haagse Omniversum.

Aanbieding: Omniversum geeft lezers van Nouveau (op vertoon van deze pagina) 50% korting bij aankoop van twee kaartjes. Geldig van 16 mei t/m 31 augustus.

Reserveren: 0900-6664837 (kassacode 1209), www.omniversum.nl