Bloedstollend Thrillerpakket voor maar € 29,95*

Onopgeloste misdrijven, mysterieuze verdwijningen en gruwelijke moorden... 
Als liefhebbers van echte suspence, kunnen we er niet genoeg 
van krijgen. In deze Maand van het Spannende Boek bieden wij u een 
fantastisch pakket met zes zinderende toptitels in het thrillergenre. 
Boeken om voor wakker te blijven.

1. Marelle Boersma 
- NOBODYThrillerpakket

Docente Vivian is bezorgd om een van haar leerlingen in 5 HAVO, de 17-jarige Lynn. Vivian vreest dat het meisje seksueel wordt misbruikt, maar omdat Lynn's vader wethouder is, zal ze omzichtig te werk moeten gaan. Dan wordt er een jongen vermist die Lynn blijkt te kennen. Is er meer aan de hand?

Trillerpakket2. Linda Jansma
 - VRIJ SPEL

Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens hem was de jongen ge-wapend, maar het wapen wordt niet gevonden. Bovendien blijkt dat Nick nog een andere, heel persoonlijke, reden had om 
te schieten. Vrienden van de jongen zinnen op wraak en maken Emma’s leven tot een hel. Linda’s eerdere boek Schuilplaats won de prijs ‘beste vrouwelijke thriller van 2013’.

Article continues after the ad

3. Lisa Gardner - IN HAAR NAAMThrillerpakket

Charlene Grant is ervan overtuigd dat iemand haar wil vermoorden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn allebei op dezelfde datum en op hetzelfde tijdstip - een jaar na elkaar -gedood. Charlie's sterfdatum komt steeds dichterbij. Ze vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. D.D.’s intuïtie zegt haar dat Charlie een geheim met zich meedraagt dat wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn.

Thrillerpakket4. Lars Kepler 
- SLAAP

Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen al jaren in een psychiatrische inrichting. Als een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie. Waar heeft deze doodgewaande jongen de afgelopen dertien jaar doorgebracht? De zaak wordt heropend en rechercheur Joona Linna gaat in opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter.

5. Liselotte Stavornius 
- HET RESERVAATThrillerpakket

Jessica verhuist met haar man en hun 
drie kinderen van Curaçao terug naar Nederland. Ze komen terecht in een 
chic dorp, gekscherend Het Reservaat genoemd. De flamboyante echtgenote van een tv-televisieproducent neemt haar onder haar hoede. Maar niets is wat het lijkt en ze raakt verwikkeld in een web van list en bedrog.

Thrillerpakket6. Tess Gerritsen 
- DE LAATSTE STERFT

De levens van drie kinderen raken met elkaar verweven als eerst hun families worden vermoord en daarna hun pleeggezinnen. Als enige overlevenden worden zij in veiligheid gebracht op de streng beveiligde kostschool Evensong, een internaat voor zwaar getraumatiseerde kinderen. Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog Maura Isles zetten hun eigen levens op het spel om de kinderen te beschermen.

Bestellen:
Boekenpakket

*Exclusief €4,95 verzendkosten. U kunt aan deze actie meedoen zolang de voorraad strekt. 
U ontvangt het boekenpakket binnen twee weken na ontvangst van uw betaling.