Bloedstollend Thrillerpakket voor maar € 29,95*

Onopgeloste misdrijven, mysterieuze verdwijningen en gruwelijke moorden... 
Als liefhebbers van echte suspence, kunnen we er niet genoeg 
van krijgen. In deze Maand van het Spannende Boek bieden wij u een 
fantastisch pakket met zes zinderende toptitels in het thrillergenre. 
Boeken om voor wakker te blijven.

More content below the advertising

1. Marelle Boersma 
- NOBODY
Thrillerpakket

Docente Vivian is bezorgd om een van haar leerlingen in 5 HAVO, de 17-jarige Lynn. Vivian vreest dat het meisje seksueel wordt misbruikt, maar omdat Lynn's vader wethouder is, zal ze omzichtig te werk moeten gaan. Dan wordt er een jongen vermist die Lynn blijkt te kennen. Is er meer aan de hand?

Trillerpakket

2. Linda Jansma
 - VRIJ SPEL

Op een mistige ochtend in oktober schiet de vader van Emma, politieagent Nick Overmars, een zeventienjarige jongen dood. Volgens hem was de jongen ge-wapend, maar het wapen wordt niet gevonden. Bovendien blijkt dat Nick nog een andere, heel persoonlijke, reden had om 
te schieten. Vrienden van de jongen zinnen op wraak en maken Emma’s leven tot een hel. Linda’s eerdere boek Schuilplaats won de prijs ‘beste vrouwelijke thriller van 2013’.

3. Lisa Gardner - IN HAAR NAAM
Thrillerpakket

Charlene Grant is ervan overtuigd dat iemand haar wil vermoorden. Haar twee jeugdvriendinnen zijn allebei op dezelfde datum en op hetzelfde tijdstip - een jaar na elkaar -gedood. Charlie's sterfdatum komt steeds dichterbij. Ze vraagt Bostons beste moordrechercheur D.D. Warren een onderzoek in te stellen. D.D.’s intuïtie zegt haar dat Charlie een geheim met zich meedraagt dat wel eens het grootste gevaar zou kunnen zijn.

Thrillerpakket

4. Lars Kepler 
- SLAAP

Seriemoordenaar Jurek Walter slijt zijn dagen al jaren in een psychiatrische inrichting. Als een van zijn laatste slachtoffers levend wordt gevonden, verandert de situatie. Waar heeft deze doodgewaande jongen de afgelopen dertien jaar doorgebracht? De zaak wordt heropend en rechercheur Joona Linna gaat in opnieuw de confrontatie aan met zijn oudste vijand, Jurek Walter.

5. Liselotte Stavornius 
- HET RESERVAAT
Thrillerpakket

Jessica verhuist met haar man en hun 
drie kinderen van Curaçao terug naar Nederland. Ze komen terecht in een 
chic dorp, gekscherend Het Reservaat genoemd. De flamboyante echtgenote van een tv-televisieproducent neemt haar onder haar hoede. Maar niets is wat het lijkt en ze raakt verwikkeld in een web van list en bedrog.

Thrillerpakket

6. Tess Gerritsen 
- DE LAATSTE STERFT

De levens van drie kinderen raken met elkaar verweven als eerst hun families worden vermoord en daarna hun pleeggezinnen. Als enige overlevenden worden zij in veiligheid gebracht op de streng beveiligde kostschool Evensong, een internaat voor zwaar getraumatiseerde kinderen. Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog Maura Isles zetten hun eigen levens op het spel om de kinderen te beschermen.

Bestellen:
Boekenpakket

*Exclusief €4,95 verzendkosten. U kunt aan deze actie meedoen zolang de voorraad strekt. 
U ontvangt het boekenpakket binnen twee weken na ontvangst van uw betaling.

De meest luchtige macarons, millefeuilles die dansen op je tong, brioches die precíes goed zijn, chocolaterieën met eindeloos veel keuze en de beste croissants van de Franse hoofdstad.

Janny van der Heijden, de ultieme gebaks-expert van Heel Holland Bakt onthult haar favoriete adressen in Parijs.

We kunnen bijna niet wachten. In Janny’s reisgids La Douce Paris (het zoete Parijs) vind je 9 wandelingen met de beste insiderstips van deze fijnproever.

More content below the advertising

We moeten nog even geduld hebben, want La Douce Paris van Janny van der Heijden ligt vanaf mei 2019 in de winkel, maar daarna gaat ‘ie zéker mee in de tas voor een heerlijk lang weekend Parijs!

Lees ook: 9 geheimtips in Parijs van de samensteller van de Louis Vuitton-reisgidsen

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

 

Genieten met een schoon geweten is dé reistrend voor 2019  – en nog ver daarna. Wat is er mooier dan wegdromen in  ongerepte natuur terwijl je weet dat je daarmee ook de lokale  bewoners of bedreigde dieren helpt? Nouveau wijst de weg.

Het nieuwe reizen: 5 x duurzaam wegdromen

1. Koro River Camp, Botswana

Gelegen in Botswana, vol luxe en comfort, draagt deze accommodatie ook bij aan de bescherming van de luipaard en aan het her-integreren van de zwarte neushoorn.

More content below the advertising

Alle opbrengsten gaan naar de Timbo Foundation, die zich richt op het verbeteren van de wildlife-migratie en educatie over het onderwerp aan lokale jongeren. Als gast slaap je er in een sfeervol ingerichte safaritent, mét privézwembad.

2. Réva Monforte, Italië

Noord-Italië is sowieso een prachtige regio voor wijnliefhebbers, maar op deze fijne bestemming kijk je vanuit je kamer zelfs uit op de wijngaarden. Het hotel begon namelijk ooit als wijnhuis en voegde steeds nieuwe voorzieningen toe, zoals een wellness en golfbaan.

Alle energie wordt natuurlijk opgewekt en het eten - met de lekkerste hazelnoten ooit - is door locals geproduceerd.

3. Danpaati River Lodge, Suriname

Een bijzonder project in Suriname: je slaapt er in een huisje middenin de ongerepte natuur. Voor gasten is het een onvergetelijke ervaring, voor de plaatselijke bevolking een steuntje in de rug.

Het zorgproject van de Lodge richt zich op de twaalf omliggende dorpen, ondersteund door Nederlandse organisaties. Ze hebben crèches opgericht en bieden bewoners trainingen en banen bij de Lodge.

4. Malawi Conservation Experience

Malawi gaat al tijden gebukt onder stroperij, ontbossing en andere natuurcriminaliteit.

Daarom zijn er nu de Malawi Conservation Experience-reizen, bedoeld om toeristen te laten meewerken aan het herstel en behoud van de wilde dieren, flora en fauna.

Twee weken lang duik je als avonturier in het natuurreservaat, dat olifanten en apen behandelt en weer terugbrengt naar de eigen leefomgeving. De reis wordt afgesloten met een paar dagen Kanda Beach, om bij te komen van alle indrukken. 

5. QO-hotel

Dit hotel in Amsterdam is opgebouwd uit louter gerecyclede en lokale materialen; er is onder andere een oude Shell-toren in verwerkt. Het is voorzien van aluminium panelen, om energieverspilling tegen te gaan en op het dak worden groenten en fruit gekweekt.

Checklist duurzaam reizen:

1. Eco-friendly

Zoek een hotel dat energie gebruikt die uit natuurlijke bronnen is gewonnen, bijvoorbeeld zon en wind. Ruil het reizen per kerosine slurpend vliegtuig of cruiseschip in voor een comfortabele tocht met de trein. 

2. Local-friendly

Koop de producten die je op vakantie nodig hebt, ter plekke. Schakel voor diensten en klussen locals in.

3. Destination-friendly

Is eigenlijk ook eco-friendly, want iedereen begrijpt dat het milieu minder belast wordt door een fietsvakantie naar de Ardennen dan door een reis naar Australië.

Maar een destination-friendly vakantie is er vooral een, waarbij je je bestemming weloverwogen kiest en rekening houdt met de risico’s van overtourism. 

4. Consuming-friendly

Vermijd verspilling waar je kunt. Laat dus niet de handdoeken automatisch dagelijks verversen in je hotel en neem grote verpakkingen shampoo mee in plaats van mini-flesjes. 

Nu in Nouveau

In de nieuwe Nouveau lees je deze maand nog veel meer over duurzaam reizen. Op de cover staat powervrouw Susan Visser, de actrice die laat zien wat veerkracht is, een lans breekt voor positiviteit, en altijd – hoe moeilijk de omstandigheden ook zijn – het leven wil vieren.

Verder natuurlijk weer glanzende reportages en watertandend mooie mode & beauty. 

Nu in de winkel!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in