Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

IJSLANDSE MISDAADSERIE: TRAPPED BIJ FILM1

Trapped Vandaag gaat bij Film1 de IJslandse misdaadserie Trapped in première. Het meesterlijk gemaakte tv-drama Trapped is de eerste serie van filmregisseur Baltasar Kormákur, bekend van de indrukwekkende biopic Everest en de spannende actiefilms 2 Guns en Contraband. Componist en Golden Globe-wi...

IJSLANDSE MISDAADSERIE: TRAPPED BIJ FILM1

Trapped

Vandaag gaat bij Film1 de IJslandse misdaadserie Trapped in première. Het meesterlijk gemaakte tv-drama Trapped is de eerste serie van filmregisseur Baltasar Kormákur, bekend van de indrukwekkende biopic Everest en de spannende actiefilms 2 Guns en Contraband. Componist en Golden Globe-winnaar Jóhann Jóhannsson (Sicario, The Theory of Everything, Prisoners) is verantwoordelijk voor de soundtrack van de serie.

Direct na de release in IJsland zal Trapped in Nederland bij Film1 in première gaan. Het eerste seizoen, bestaande uit 10 afleveringen, zal on demand beschikbaar zijn via interactieve tv, laptop, tablet en mobiele telefoon. Dit geeft de kijker de perfecte gelegenheid tot binge viewing.

Aangrijpende verhaallijn in een schitterende IJslandse setting

Trapped

Siglufjörður is een klein stadje aan de voet van een prachtig fjord. Zeven jaar geleden stierf hier een onschuldig jong meisje in een mysterieuze brand. Nu vindt men er een zwaar gehavend lijk in de plaatselijke jachthaven net op het moment nadat er een internationale veerboot arriveert. Andri Olafsson, de plaatselijke rechercheur, start het onderzoek naar deze gruwelijke misdaad terwijl een zware sneeuwstorm de inwoners van Siglufjörður en de reizigers belet het stadje te verlaten.
Wanneer de inwoners en passagiers beseffen dat ze ofwel verdachten zijn van de misdaad of potentiële slachtoffers, onstaat er complete chaos.
Baltasar Kormákur is een van Hollywood’s meest gewilde en bejubelde regisseurs. Zijn recente films 2 Guns en Contraband stonden tijdens hun release op de eerste plaats van best bezochte films en brachten ieder meer dan 100 miljoen dollar op. De films Jar City, The Deep, The Sea en A Little Trip to Heaven wonnen vele internationale filmprijzen. Kormákur presenteerde Trapped tijdens het Toronto Film Festival in september 2015 vlak nadat hij net de hoogste berg ter wereld had beklommen voor de speelfilm Everest, met o.a. Jake Gyllenhaal en Josh Brolin. De serie is zeer goed ontvangen door de daar aanwezige recensenten.
Baltasar Kormákur: “IJsland is verbluffend mooi, maar kan evenzeer net zo makkelijk levens eisen. Combineer deze twee gegevens en de basis voor Trapped is gelegd. Het besloten landschap en de ontroerende soundtrack zijn net zo goed als de mensen in de stad belangrijke karakters in de serie.”

Website:

http://www.film1.nl/