MoneyIn de nieuwe spannende thriller MONEY MONSTER proberen TV presentator Lee Gates (George Clooney) en zijn producent Patty Fenn (Julia Roberts) – voor de ogen van miljoenen kijkers – een zenuwslopende gijzeling te beëindigen.

Lee Gates, de zelfverzekerde presentator van het tv-programma Money Monster, wordt tijdens een van zijn uitzendingen gegijzeld door een woedende investeerder (Jack O’Connell) die al zijn geld heeft verloren. De gijzeling wordt live uitgezonden op tv en de enige die Gates in de studio kan helpen is zijn producent Patty (Julia Roberts). In een spannende race tegen de klok proberen Lee en Patty de waarheid te achterhalen over het complot binnen de internationale financiële wereld.

Cast

Met o.a. George Clooney, Julia Roberts, Jack O’Connell (Unbroken), Dominic West (The Wire, The Affair), Giancarlo Esposito (Breaking Bad) en Caitriona Balfe (Outlander).

Article continues after the ad

Regie

Jodie Foster.

Website

www.moneymonsterfilm.nl

Mail & Win

Nouveau mag 3 x een filmpakket weggeven, bestaande uit 2 vrijkaarten, kaarthouder en een polo. Om kans te maken stuur een mail met uw NAW-gegevens naar redactie@nouveau.nl met omschrijving Money Monster. Deze actie is gesloten.