Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

FILMPREMIÈRES DEZE WEEK

Filmpremières deze week Operatie Noordpool - Familie/Avontuur Door een misverstand belanden 13-jarige Julia en de 8-jarige tweeling Ida en Sindre op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee. Hun verdwijning wordt spoedig opgemerkt, maar niemand heeft enig idee waar de kinderen zijn. De dagen ...

FILMPREMIÈRES DEZE WEEK

Filmpremières deze week

Filmpremière

Operatie Noordpool - Familie/Avontuur

Door een misverstand belanden 13-jarige Julia en de 8-jarige tweeling Ida en Sindre op een verlaten eiland in de Noordelijke IJszee. Hun verdwijning wordt spoedig opgemerkt, maar niemand heeft enig idee waar de kinderen zijn. De dagen verstrijken terwijl de kinderen moeten zien te overleven. Het is oktober; de winterstormen komen er aan en de zon laat zich nauwelijks nog zien. Wat doe je als er plotseling een hongerige ijsbeer voor je staat? Hoe maak je contact met de bewoonde wereld en hoe kom je aan eten?
Vanaf woensdag 10 februari in de bioscoop.

Filmpremière

Beyond Sleep - Drama

De film vertelt over de overlevingstocht van de jonge geoloog Alfred Issendorf die in het moerassige noorden van Noorwegen op zoek gaat naar meteorieten. De ambitieuze Alfred hooapt dat zijn naam door deze reis aan een belangrijk wetenschappelijk bewijs zal worden verbonden. Op deze manier probeert hij het werk van zijn vader voort te zetten, die tijdens zijn eigen onderzoeksproject om het leven is gekomen. Alfred zoekt, struikelt en moet afzien op de wrede toendra van Noord-Europa. Verlossing vindt hij pas op de grens van waanzin. Vanaf donderdag 11 februari in de bioscoop.

Filmpremière

AN - Drama

Sentaro is een ex-crimineel maar nu eigenaar van een bakkerij. Hij serveert "dorayaki's", koekjes gevuld met zoete rodebonenpasta. Een oudere dame, Tokue, biedt aan om hem te helpen. Ze blijkt fantastische rode bonenpasta's te maken, mede dankzij haar oude, geheime recept. De bakkerij van Sentaro wordt een succes. Langzaam maar zeker groeien Sentaro en Tokue ook verder naar elkaar toe en komen oude geheimen aan de oppervlakte. Gebaseerd op het gelijknamige boek van de Japanse schrijver Tetsuya Akikawa.
Vanaf donderdag 11 februari in de bioscoop.