Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Film 'Alone in Berlin'

Zin in een avondje bioscoop? Doe mee aan onze winactie en maak kans op kaartjes voor deze spannende film, met in de hoofdrol Emma Thompson. Berlijn, 1940. Otto en Anna Quangel wonen in een volkswijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bericht dat hun enige zoon is gesneuveld aan het front, is het...

Film 'Alone in Berlin'

Zin in een avondje bioscoop? Doe mee aan onze winactie en maak kans op kaartjes voor deze spannende film, met in de hoofdrol Emma Thompson.

Berlijn, 1940. Otto en Anna Quangel wonen in een volkswijk tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het bericht dat hun enige zoon is gesneuveld aan het front, is het begin van een stil verzet tegen Adolf Hitler en de nazi's.

Verboden ansichtkaarten
Met gevaar voor eigen leven laten ze in de hele stad ansichtkaarten achter, waarop ze Hitler en zijn regime aanvallen en mensen aansporen om te protesteren tegen de nazi's. Escherich, een speciale Gestapo-inspecteur, gaat op onderzoek uit: wie zijn de schrijvers van de ansichtkaarten?

Waargebeurd
Een spannend kat- en muisspel met de Gestapo volgt. Het verhaal is gebaseerd op waargebeurde feiten. Met in de hoofdrollen Emma Thompson, Daniel Brühl en Brendan Gleeson.

Alone in Berlin is de verfilming van de gelijknamige boekklassieker van de Duitse schrijver Hans Fallada. 

Nouveau mag 10 x 2 kaarten weggeven. Deze actie is gesloten!