Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

ALICE IN WONDERLAND, the looking glass

Deze week in de bioscoop Alice in Wonderland 2, The Looking Glass. Een nieuw spectaculair avontuur met de onvergetelijke personages uit de geliefde verhalen van Lewis Carroll. Alice keert door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze een Mad Hatter aantreft die nog dwazer is dan norm...

ALICE IN WONDERLAND, the looking glass

Deze week in de bioscoop Alice in Wonderland 2, The Looking Glass. Een nieuw spectaculair avontuur met de onvergetelijke personages uit de geliefde verhalen van Lewis Carroll.

Alice keert door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze een Mad Hatter aantreft die nog dwazer is dan normaal. Om haar vriend te helpen keert Alice zich tot Tijd en gaat ze ondanks waarschuwingen op een waanzinnige tijdreis.

Net zoals in Alice in Wonderland (2010) worden de hoofdrollen gepeeld door Mia Wasikowska (Alice), Johnny Depp (de hoedenmaker) en Helena Bonham Carter (de koningin) terug in hun rollen. De film is geregisseerd door James Bobin.

Ter gelegenheid van de release van de film laat Irregular Choice zich inspireren door deze prachtige wereld om een nieuwe, fantastische schoenencollectie samen te stellen. Te koop via www.sarenza.nl.

[sm-product-feed id="6315"]

Vanaf 26 mei in de bioscoop