Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De vrouwen van Cherry Duyns

Hij heeft veel te maken gehad met sterke, alleenstaande vrouwen die zich door het leven moesten vechten. Zoals zijn moeder, zijn oma en een geliefde collega. Over zijn vrouw Joke zegt hij: "Ik zou niet weten waar ik zonder haar beland was." Schrijver en filmmaker Cherry Duyns in gesprek met Cisca...

De vrouwen van Cherry Duyns

Hij heeft veel te maken gehad met sterke, alleenstaande vrouwen die zich door het leven moesten vechten. Zoals zijn moeder, zijn oma en een geliefde collega. Over zijn vrouw Joke zegt hij: "Ik zou niet weten waar ik zonder haar beland was." Schrijver en filmmaker Cherry Duyns in gesprek met Cisca Dresselhuys over de vijf belangrijkste vrouwen in zijn leven.

Voor het volledige interview zie het maart nummer van Nouveau.

Nouveau-lezersactie

Mail & Win

Roman Dicht bij Zee van Cherry Duyns

Cherry Duyns is documentaire- en filmmaker, regisseur, acteur en schrijver. In zijn romans staat het thema ‘buitenstaander in eigen land en stad’ centraal. Nergens bij horen en je nergens thuis voelen. Onlangs verscheen de trilogie Dicht bij zee, waarin De zondagsjongen (over de verscheurde jeugd van een jongen die zowel in Duitsland als in Haarlem opgroeit), Dante’s trompet (waarin de eenzame hoofdfiguur Victor Klein besluit uit zijn schemerig bestaan te ontwaken en trompet leert spelen) en De Chinese knoop (de ontroerende geschiedenis van een Haarlemse familie en de pindaverkoper Lin Ying) zijn samengebracht.

Dicht bij Zee is uitgegeven door Thomas Rap (€ 23,50). Nouveau mag 10 exemplaren van dit boek weggeven.

Wilt u kans maken op dit boek? Stuur dan een mail naar: redactie@nouveau.nl