Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De leukste weekend-uitjes

Nouveau ontzorgt je graag op genietgebied. Hieronder de leukste tips voor dit weekend. Amsterdam: Don QuichotNouveau’s Claudia was bij de première van Don Quichot, de nieuwe voorstelling van het Nationale Ballet, en was diep onder de indruk. Indrukwekkende decorwisselingen, virtuoze sprongcombina...

De leukste weekend-uitjes

Nouveau ontzorgt je graag op genietgebied. Hieronder de leukste tips voor dit weekend.

Rotterdam: Woef Side Story
Hilarisch! We kunnen het niet anders omschijven, Pieter Kramer, Don Duyns en Arjan Ederveen (die het schreef) zijn de mannen achter deze heerlijke voorstelling. Honden spelen de hoofdrol in deze parodie op West Side Story. Aftrap in Rotterdam, daarna toerend door het land.
Meer info: RO Theater

Leiden: SIERADEN - makers & dragers
Sieraden. Wie houdt er niet van? Museum Volkenkunde presenteert de grootste sieradententoonstelling in een Neeerlands museum ooit. Meer dan 1000 objecten zijn er geselecteerd. Blingbling door alle landen, culturen, volkeren heen. Een unicum! 
Meer info: Museum Volkenkunde

Amerongen: Kerst!
Nostalgie proeven op een koninklijke locatie: Kasteel Amerongen. Het volledige kasteel is gehuld in kerstsfeer en daarnaast zijn er diverse activiteiten: muziek, een levensgrote kijkdoos en rondleidingen. Bekijk het programma op Kasteel Amerongen

Amsterdam: Restaurant ACE
Een nieuw restaurant van Chef Rik Thesing, ooit begonnen bij Ron Blaauw** en De Bokkedoorns** in de Amsterdamse Utrechtsestraat. Hip & kleurrijk Amsterdams eten, gestoeld op klassieke Franse technieken. 
Meer info: Restaurant ACE

Bronkhorst: Charles Dickens Winterfestijn
Hoofdredacteur Claudia komt graag in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland “alsof de tijd heeft stilgestaan”. Dat is dit weekend zeker het geval, want dan is het Charles Dickens weekend: 200 jaar terug in de tijd. Een weekend met zang, toneel en kerst voor jong en oud.
Meer info: Charles Dickens Winterfestijn 

TV Tip deze week: Het Uur van de Wolf - The First Monday in May
Op donderdag 21 december om 22.55 uur bij de NTR op NPO2 een documentaire over het organiseren van het Met-gala door Anna Wintour. Een evenement waar kunst en mode samenkomen. Met prangende vragen als: “George Clooney aan tafel naast Madonna of Justin Bieber?”En: “Kunnen we het ons veroorloven om Rihanna te laten optreden?” 


Met culturele groet, 

Claudia, Marion, Inge